Ενημέρωση από την τοπική ομάδα του Πελίτι Περατιάς στη ''Μπαμπίνη''






Στην Μπαμπίνη , στις φετινές Πολιτιστικές εκδηλώσεις μας , ο Πολιτιστικός Σύλλογος του Χωριού μας «ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΠΑΜΠΛΕΚΗΣ» πραγματοποιεί από τις πιο ολοκληρωμένες πολιτιστικές παρεμβάσεις που έχει κάνει ποτέ.
Διανθίζει τις δραστηριότητές του(Θεάτρου Δράσεις , Μπαμπίνης Γεύσεις ) με τον Αθλητισμό , δημιουργώντας την Αθλητική ένωση Μπαμπίνης ,και την αγροτική παραγωγή , καλώντας την Τοπική Ομάδα του Πελίτι(www.peliti.gr) από την Περατιά συζητώντας για την σημασία της διατήρησης των παραδοσιακών σπόρων και της διατήρησης των αυτόχθονων αγροτικών ζώων .

Η συζήτηση για τους σπόρους , την διατήρησή τους , τον τρόπο καλλιέργειάς τους εξελίχθηκε πολύ ενδιαφέρουσα για το κοινό που παρακολούθησε την εκδήλωση .
Η εκδήλωση σίγουρα προβλημάτισε και αυτό τελικά που έμεινε είναι ότι θα πρέπει να διασώσουμε ότι μπορούμε να διασώσουμε από τους σπόρους που έχουμε για να μην είμαστε εξαρτημένοι από το εμπόριο σπόρων αλλά και να απολαμβάνουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας για το τραπέζι μας . 




Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................