Έναρξη των εκδηλώσεων στη Μπαμπίνη




Ξεκίνησαν με επιτυχία οι Πολιτιστικές Εκδηλώσεις  του Συλλόγου Μπαμπίνης  χθες Τετάρτη 7 Αυγούστου. Το πρόγραμμα περιελάμβανε : Αρχικά με τον Απολογισμό Διοικητικό και οικονομικό του Διοικητικού  Συμβουλίου  από τον Πρόεδρο Κώστα Μασαλή, ακολούθησε οι ''Μπαμπίνης γεύσης''  παραδοσιακά γλυκίσματα και πίτες από της γυναίκες του χωριού, οι μικροί και μεγάλη συγχωριανοί μας παρακολούθησαν  την παράσταση  στα πλαίσια της 1ης Συνάντησης Ερασιτεχνικών Θιάσων που γίνεται στη ΜΠΑΜΠΙΝΗ κουκλοθέατρο στα ''πράσα'' από την Ερασιτεχνική ομάδα του Δήμου Αγρινίου. Η Αντιδήμαρχος Ξηρομέρου  Ευθυμία  Κολοβού βράβευσε τη θεατρική ομάδα και τους συντελεστές της παράστασης. Η χθεσινή ημέρα έκλεισε με παραδοσιακούς χορούς  από  το χορευτικό τμήμα του Πολιτιστικού Συλλόγου ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟ ΦΩΣ.

Ο Πρόεδρος Κώστας Μασαλής ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους , της Γυναίκες που πρόσφεραν τα γλυκά, της ερασιτεχνική ομάδα  του Δήμου Αγρινίου , και το Πολιτιστικό Σύλλογο Ακαρνανικό  φως και έδωσε ραντεβού για σήμερα Πέμπτη 8 Αυγούστου στην παράσταση  ο φίλος μου ο Λευτεράκης από τη θεατρική ομάδα του Γυμνασίου Καινουρίου.


Παρευρέθησαν : Η Αντιδήμαρχος  Ευθυμία Κολοβού, Ο Πρόεδρος τ/κ Θεόδωρος Ζαρκαδούλας . ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Α  Αιτ/νιας  Παναγιώτης Παπαχρήστος. Από το Σύλλογο Ακαρνανικό φως  ο Γιάννης Μπέτσης και Βασίλης Σαλτογιάννης.

Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων  θα υπάρχει έκθεση βιβλίου 

ΔΕΙΤΕ :FOTO




























FOTO: Χρήστος κων. Μασαλής 
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................