Κυκλοφορούν νέες εκδόσεις βιβλίων από τον '' Άρη Μπιτσώρη ''





¨ΑΡΣΕΝΙΚΟΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΑ ΘΗΛΥΚΙΑ Η ΕΙΡΗΝΗ¨:

Με αυτό τον τίτλο ο Άρης μας παρουσιάζει έμμετρα τη ΛΥΣΙΣΤΡΑΤΗ του Αριστοφάνη σε ελεύθερη απόδοση. Ήδη ο θίασος ¨ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΜΠΟΥΛΟΥΚΙ¨ από τη Ματαράγκα, με την καθοδήγηση του Ηλία Κουτσονικόλα, ξεκίνησε τις πρόβες. Περιμένουμε με ανυπομονησία να δούμε την παράσταση το καλοκαίρι. Αξίζει να σημειωθεί ότι το περασμένο καλοκαίρι ¨ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ¨ έδωσε 12 παραστάσεις στο νομό μας και συμμετείχε σε δύο φεστιβάλ ερασιτεχνικών θιάσων.

 

¨ΑΝΤΙΠΟΙΗΣΗ– έμμετρα σκαλαθύρματα¨:

Προσωπικά βιώματα,  ιστορίες φίλων, σχολιασμός της πολιτικής και κοινωνικής καθημερινότητας, πικρό χιούμορ, φιλικές σάτιρες, αυτοσαρκαστικές ρίμες, αποχαιρετισμός αγαπημένων προσώπων, τραγούδια λαϊκά, έμμετρες θύμησες από την παιδική ηλικία. Όλοι οι στίχοι του Άρη που γράφτηκαν μέσα στο 2012.
 

¨POESIA OSCURA¨ 

Το βιβλίο αυτό είναι ο δεύτερος καρπός μιας ¨διαδικτυακής σχέσης¨ που αναπτύχτηκε μεταξύ του Άρη και της Αναστασίας.  Η γνωριμία τους  έγινε μέσω του xiromeronews το οποίο στην πολιτιστική του ενότητα φιλοξενεί την ιστοσελίδα  ¨ΥΠΑΡΧΩ¨ της Αναστασίας και το  ¨BLOG ΤΗΣ ΟΥΤΟΠΙΑΣ¨ του Άρη.
                Αξίζει να σημειωθεί ότι στην εκδήλωση που έγινε στη Θεσσαλονίκη προς τιμή του Άρη έγινε ιδιαίτερη αναφορά στα βιβλία   ¨POESIE NOIRE¨ και  ¨POESIA OSCURA¨ 
και επισημάνθηκε η πρωτοτυπία τους. Ελπίζουμε να εκτιμηθούν ανάλογα και στην πατρίδα μας και να γίνει η παρουσίασή τους στο Μεσολόγγι όπου δραστηριοποιείται η Αναστασία.





Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................