Ημερήσια εκπαιδευτική εκδρομή του Δημοτικού Σχολείου Γουριώτισσας.




Των εκπαιδευτικών Μπασέλα Δάφνη και Μπλατσιώτη Δημήτρη.

Το Δημοτικό Σχολείο Γουριώτισσας την Παρασκευή 7-6-2013 πραγματοποίησε ολοήμερη εκπαιδευτική εκδρομή στο Μουσείο Αιγών (Βεργίνα), στη Βέροια και στη Παναγία Σουμελά.

 Οι μαθητές του σχολείου μας έχοντας τις προηγούμενες μέρες ερευνήσει και μελετήσει όλα τα ιστορικά γεγονότα που σχετίζονται αφενός με την αρχαία ελληνική ιστορία και αφετέρου με τη σύγχρονη ιστορία και ιδιαίτερα με τη γενοκτονία των ποντίων, είχαν τη χαρά να δουν από κοντά όλα αυτά τα μακρινά μέρη.
Την διαδρομή μας έκανε ακόμα πιο ευχάριστη η συνοδεία των γονέων των μαθητών όπως επίσης και η αναλυτική ξενάγηση που μας έκανε ο προϊστάμενος του σχολείου μας κ .Μπλατσιώτης του οποίου ιδιαίτερη πατρίδα είναι η Βέροια.
Χαιρόμαστε πραγματικά που καταφέραμε να επισκεφτούμε αυτές τις περιοχές και κυρίως το ότι οι μαθητές μας μπόρεσαν να οπτικοποιήσουν όλες τις πληροφορίες που λάμβαναν καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς.


Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Εξωραιστικό Πολιτιστικό Σύλλογο Γουριώτισσας << Ο Άγιος Δημήτριος>> με τη βοήθεια του οποίου κατορθώσαμε να πραγματοποιήσουμε την εκδρομή μας.


Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό.







Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................