ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Νίκησε τη Νίκη (2-1) και κράτησε το προβάδισμα…




Μεγάλη νίκη για τον Παναιτωλικό με 2-1 κόντρα στη Νίκη Βόλου στο Αγρίνιο, σε ένα ματς μισή άνοδο για τα «καναρίνια».
Διατήρησε τη διαφορά των τριών πόντων από τον δεύτερο Ολυμπιακό Βόλου που κέρδισε τον Ηρακλή με 4-0 στην έδρα του και κρατά την τύχη του στα πόδια του.
Αναλυτικά το LIVE της αναμέτρησης:
Κανονικά άρχισε πριν από λίγο και χωρίς απρόοπτα η αναμέτρηση μεταξύ Παναιτωλικού και Νίκης Βόλου στο Αγρίνιο, για την 4η αγωνιστική των play-off της Football League.
Περισσότερα από 6.500 άτομα στο γήπεδο, ενώ οι καιρικές συνθήκες είναι σχετικά καλές, με λίγη συννεφιά και χωρίς ιδιαίτερη ζέστη, έτσι ώστε να μπορεί να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο από τις δύο ομάδες.
Συνθέσεις:
Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Τακίδης, Μπακάκης, Μελισσάς, Κούσας, Δάρλας, Σφακιανάκης, Μουμίν, Σίσιτς, Φαβάλι, Καμαρά, Κουτσοσπύρος.
Νίκη Βόλου (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Βούρας, Καρατζάς, Ψιάνος, Χατζής, Βέρτζος, Παπαδόπουλος, Πουρτουλίδης, Λαλίν, Σκούφαλης, Κυριάκος, Τάντιτς.
Φιλμ αγώνα
Α΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
6′ Κίτρινη κάρτα για τον Παναιτωλικό στον Μελισσά.
25′ Μετά από πολύ όμορφη ατομική προσπάθεια του Κυριάκου, η μπάλα έφτασε στα πόδια του Ψιάνου που με προβολή μέσα από την μεγάλη περιοχή την έστειλε αρκετά άουτ.
26′ Σουτ του Τάντιτς από πλάγια αριστερά, μπλόκαρε εύκολα ο Τακίδης.
27′ Συρτό σουτ του Καμαρά με πλάτη στο τέρμα από πλάγια αριστερά, μπλόκαρε εύκολα ο Βούρας.
29′ Πολύ όμορφη ατομική ενέργεια του Φαβάλι που πέρασε δύο παίκτες, όμως πριν προλάβει να πλασάρει, ο Παπαδόπουλος με προβολή παραχώρησε κόρνερ.
31′ Σουτ του Σκούφαλη έξω από την περιοχή, έπειτα από στρώσιμο του Λαλίν, μπλόκαρε ξανά ο τερματοφύλακας των «καναρινιών».
34′ Μετά από εξαιρετική κάθετη του Φαβάλι, ο Σίσιτς βγήκε τετ-α-τετ από πλάγια θέση με τον Βούρα, όμως το σουτ που επιχείρησε κατέληξε άουτ.
35′ Σέντρα του Σίσιτς από δεξιά και άστοχη έξοδος από τον Βούρα, με την μπάλα να φτάνει στον Καμαρά, το σουτ του οποίου απομάκρυνε στη γραμμή ο Παπαδόπουλος και στη συνέχεια η κεφαλιά του Κουτσοσπύρου με ελεύθερο το τέρμα πέρασε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι!
36′ Μπάσιμο του Σίσιτς από δεξιά και σουτ με το αριστερό, μπλόκαρε εύκολα ο τερματοφύλακας της Νίκης Βόλου.
41′ 0-1! Γκολ για τη Νίκη Βόλου με τον Σκούφαλη, ο οποίος στην αντεπίθεση  βρέθηκε απέναντι από τον Τακίδη, το πρώτο σουτ που επιχείρησε απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού, όμως η μπάλα έφτασε ξανά στα πόδια του και με δεύτερο σουτ έκανε το 0-1!
45+2′ 1-1! Γκολ για τον Παναιτωλικό με τον Πασχάλη Μελισσά που μετά από ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ εκτέλεση φάουλ του Σίσιτς, με κεφαλιά ισοφάρισε για τον Παναιτωλικό!
45+3′ Λήξη πρώτου ημιχρόνου.
Β΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
50′ Εξαιρετική γυριστή κεφαλιά του Κουτσοσπύρου έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Σίσιτς, απομάκρυνε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Βούρας!
51′ Μετά από νέα εκτέλεση κόρνερ του Σίσιτς και κόντρες μέσα στη μεγάλη περιοχή, η μπάλα κατέληξε στα πόδια του Φαβάλι, στο σουτ του οποίου παραχώρησε νέο κόρνερ πάνω στη γραμμή ο Βέρτζος!
55′ Καλό σουτ του Φαβάλι από πλάγια αριστερά, μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Βούρας.
57′ Μεγάλη φάση για τον Παναιτωλικό! Παράλληλη σέντρα από αριστερά από τον Σίσιτς για τον Κουτσοσπύρο, που όμως δεν κατάφερε να βρει τη μπάλα έτσι ώστε να τη στήλη στα δίχτυα προ κενής εστίας!
59′ Κεφαλιά του Μελισσά μετά από νέα εκτέλεση φάουλ του Σίσιτς, πέρασε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του τερματοφύλακα της Νίκης Βόλου.
62′ Κίτρινη κάρτα για την Νίκη Βόλου στον Χατζή.
63′ Αλλαγή για τη Νίκη Βόλου, στη θέση του Σκούφαλη ο Ριζογιάννης.
63′ Καλή απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σίσιτς, πέρασε ελάχιστα έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Βούρα.
66′ Βολίδα του Μουμίν με το αριστερό έπειτα από στρώσιμο της μπάλας από τον Φαβάλι, πέρασε ελάχιστα έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Πορτιέρο των φιλοξενούμενων.
68′ Σουτ του Φαβάλι μέσα από την περιοχή βρήκε πάνω στον Καρατζά και κατέληξε κόρνερ πριν μπει στα δίχτυα.
69′ Κίτρινες κάρτες για Παναιτωλικό σε Σφακιανάκη και Μουμίν.
70 2-1! Δεύτερο γκολ για τον Παναιτωλικό και πάλι από τον Πασχάλη Μελισσά, που έπειτα από νέα εξαιρετική εκτέλεση κόρνερ του Σίσιτς έκανε το 2-1!
72′ Κίτρινη κάρτα για την Νίκη Βόλου στον Κυριάκο.
74′ Αλλαγή για τη Νίκη Βόλου, στη θέση του Λαλίν ο Φλίγκος.
77′ Κεφαλιά του Σίσιτς από σέντρα του Φαβάλι απομάκρυνε σε κόρνερ με φανταστική επέμβαση στην αριστερή του γωνία ο Βούρας.
80′ Αλλαγή για την Νίκη Βόλου, στη θέση του Πουρτουλίδη ο Γουέλινγκτον.
83′ Αλλαγή για τον Παναιτωλικό, στη θέση του Φαβάλι ο Ιορδανίδης.
85′ Αλλαγή για τον Παναιτωλικό, στη θέση του Κουτσοσπύρου ο Πασάς.
90′ Αλλαγή για τον Παναιτωλικό, στη θέση του Καμαρά ο Αραμπατζής.
90+4′ Αποβολή για τη Νίκη Βόλου στον Χατζή με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
90+5′ Αποβολή για τον Παναιτωλικό στον Μελισσά με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
90+6′ Λήξη αγώνα.
Μπάμπης Τσιρώνης

AerasNews.gr

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................