ΧΕΙΡΑ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ








Ο κ. Άρης Γεωργιάδης είναι διευθυντής καταστήματος της εταιρίας PROTO στην Κεντρική Λαχαναγορά Θεσσαλονίκης. Η εταιρία, ιδιοκτησίας τού κουνιάδου του Ν. Πρωτοφανούση, δραστηριοποιείται στην τυποποίηση, συσκευασία και εμπορία φρούτων. Διαθέτει  πιστοποίηση IFS, BRC, ISO 9001 και HACCP (Hazard Analysis Critical Control Point) και έχει  δική της ομάδα παραγωγών ακτινιδίου, βερίκοκου και δαμάσκηνου που έχει πιστοποίηση με EurepGap. Είναι ένας από τους μεγαλύτερους εισαγωγείς φρούτων και τροφοδοτεί λιανέμπορους αλλά και χονδρέμπορους διαφόρων περιοχών της Βόρειας Ελλάδας. Επίσης  εξάγει προϊόντα ποιότητος, κυρίως σε χώρες της Ευρώπης, αλλά και σε χώρες της ΝΑ Ασίας, στις ΗΠΑ και στον Καναδά.


          Ο κ. Γεωργιάδης, όμως, είναι και αδελφικός φίλος του δικού μας Άρη Μπιτσώρη ο οποίος τον πληροφόρησε για της ενέργειες του Συλλόγου μας για την ίδρυση του Λαογραφικού Μουσείου Μπαμπίνης. Ευαισθητοποιήθηκε λοιπόν από την προσπάθεια που κάνουμε για τη διατήρηση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς και κατόπιν εισηγήσεώς του η εταιρία μάς έστειλε 500 Ευρώ για αυτό τον ιερό σκοπό.



στη φωτογραφία ο κ. Άρης Γεωργιάδης με τον δικό μας Άρη Μπιτσώρη

Είναι μια πράξη Ανθρωπιάς και Αλληλεγγύης σε μια εποχή που πατρίδα μας βρίσκεται σε πολύπλευρη κρίση. Κρίση θεσμών και αξιών. κρίση οικονομική,  κρίση ηθική, κρίση εμπιστοσύνης.
Αποτελεί όμως και παράδειγμα ανιδιοτέλειας προς μίμηση για όλους μας γιατί αυτοί οι άνθρωποι χωρίς να δραστηριοποιούνται στη Ν. Ελλάδα και χωρίς να έχουν δεσμούς με την Αιτωλοακαρνανία και το Ξηρόμερο, θιασώτες όμως των συλλογικών δράσεων, συμμερίστηκαν τις δυσκολίες μας και κατέθεσαν τον όβολό τους.

Κύριε Άρη Γεωργιάδη σε ευχαριστούμε.
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................