ΑΚΤΑΙΑ - Άρθρο των LA Times: Αυξανόμενη πίεση από ασθένειες στις ιχθυοκαλλιέργειες, οδηγεί σε αυξημένη χρήση αντιβιοτικών.

  


Σύμφωνα με άρθρο των LA Times, η αυξανόμενη πίεση από ασθένειες στις ιχθυοκαλλιέργειες οδηγεί σε αυξημένη χρήση αντιβιοτικών, συχνά προληπτικά, σε συνθήκες υπερσυγκέντρωσης όπου οι ασθένειες εξαπλώνονται γρήγορα.

Τα αντιβιοτικά αυτά καταλήγουν στο περιβάλλον και συμβάλλουν στην ανάπτυξη ανθεκτικών βακτηρίων.
⚠️ Αυτό ξεπερνά την ιχθυοκαλλιέργεια. Η ανθεκτικότητα στα αντιβιοτικά είναι ήδη μία από τις μεγαλύτερες απειλές για τη δημόσια υγεία.
Βρείτε το άρθρο και την ιστοσελίδα μας στα link παρακάτω 👇.

https://www.latimes.com/opinion/story/2026-02-10/aquaculture-antibiotic-resistance-pathogens

www.aktaia.org

"https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=476&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Freel%2F905975545681147%2F&show_text=false&width=267&t=0

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................