ΠΗΓΗ: https://www.parapolitika.gr
Νέα εκδήλωση ετοιμάζουν πρώην νεοδημοκράτες που συζητούν τη δημιουργία νέου κόμματος, με επικεφαλής τον Μάριο Σαλμά, τον διαγραφέντα βουλευτή - αντάρτη της ΝΔ. Ειδικότερα, όπως αναφέρει η στήλη «ο μικρο-πολιτικός» της εφημερίδας «Τα Νέα», πρόκειται για «νέα» εκδήλωση, διότι η πρώτη έμμεση, αλλά σαφής εκδήλωση των σκέψεών τους έγινε κατά την πρόσφατη παρουσίαση βιβλίου του επίσης πρώην Αργύρη Ντινόπουλου.
Ήρθε η επιβεβαίωση από τον Μάριο Σαλμά
Ο Σαλμάς πάντως το επιβεβαίωσε κανονικότατα μιλώντας σε τοπικό ραδιόφωνο: «Η κοινωνία ζητάει δημιουργία νέου σχήματος, που θα μπορέσει να αντικαταστήσει την κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη. Θα είναι εναλλακτικό το κόμμα αυτό και αν η κοινωνία μου το ζητήσει, τότε ναι, θα είμαι στο κόμμα αυτό».
Περισσότερα: https://www.parapolitika.gr
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.