Καλό ταξίδι Βάσω

 Έφυγε  από τη ζωή η συμπατριώτισσά μας Βασιλική (Βάσω) Παλιογιώργου 64 ετών με καταγωγή από την Κομποτή Ξηρομέρου 


Η Βάσω Κόρη του Φώτη Παλιογιώργου από τη Κομποτή (Πέρσεβο)Ξηρομέρου και της Ρουμπίνης Μπενέκου από τη Μπαμπίνη Ξηρομέρου . Η Βάσω πέρασε τα πρώτα χρόνια της ζωής στη Μπαμπίνη κοντά στη γιαγιά και στα αδέλφια της μητέρας της  

Οι οικογένεια της  φεύγοντας από την Κομποτή  προς αναζήτηση καλύτερης ποιότητας ζωής και για καλύτερη τύχη για τα παιδιά  μετακόμισε  στη Ν. Αβώρανη Αγρινίου όπου από μικρή ηλικία μπήκε στο μεροκάματο μαθαίνοντας τη τέχνη της ραπτικής δουλεύοντας σε βιοτεχνίες που υπήρχαν τότε στο Αγρίνιο και στη συνέχεια μετακόμισε στη Πάτρα  δουλεύοντας και εκεί  στο ίδιο επάγγελμα, παντρεύτηκε τον  Κώστα Κανελακόπουλο και απέκτησαν μια κόρη(την Ευανθία Εύη ) τα τελευταία χρόνια εργαζόταν στην Αθήνα όπου έμενε με την οικογένειά της.

Αγαπούσε  το Ξηρόμερο όπου το επισκεπτόταν όποτε της δινόταν  η ευκαιρία τόσο την Κομποτή όσο και το χωριό της μητέρας της τη Μπαμπίνη (φωτο από εκδήλωση του Συλλόγου Μπαμπίνης).

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Τετάρτη 31 Ιουλίου και ώρα 10:00 π.μ στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Καισαριανής και η ταφή στο κοιμητήριο  Καισαριανής

Μπαμπίνη ΙΝ: Εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήρια μας στην οικογένειά της 

Καλό ταξίδι Βάσω


Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................