ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΑΘΛΗΤΏΝ ΑΠΟ 8 ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 21 ΙΟΥΛΙΟΥ 2024 ΤΟ " 10ο INTERNATIONAL SUMMER CAMP TAE-KWON-DO ASTAKOS 2024"

 


Με μεγάλη συμμετοχή αθλητών και παραγόντων του ολυμπιακού αθλήματος ταεκβοντο ξεκινάει για 10η συνεχόμενη χρονιά η μεγάλη εκδήλωση του Ταεκβοντο η οποία θα έχει διάρκεια 6 ημέρες από 21-26 Ιουλίου. Οι προπονήσεις και τα σεμινάρια θα πραγματοποιούνται καθημερινά πρωί και απόγευμα στο ΔΑΚ ΑΣΤΑΚΟΥ ενώ η τελετή έναρξης θα γίνει την Κυριακή ώρα 19:00 στον ίδιο χώρο. Την αγωνιστική καθοδήγηση των αθλητών έχουν αναλάβει :Ο ομοσπονδιακός προπονητής κύριος ΜΑΜΕΚΑΣ Ιωάννης και ο Τούρκος γνωστός προπονητής κύριος KIZIL CAGRI. Η εκδήλωση γίνεται σε συνδιοργάνωση του ΚΕΝΤΑΎΡΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΉΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΊΑ ΤΟΥ ΔΙΑ ΙΩΑΝΝΊΝΩΝ.

Φυσικά αυτή η εκδήλωση δεν μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς την συμβολή των χορηγών οι οποίοι έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στην υλοποίηση της. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ : Τον ΔΗΜΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΈΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Για την συνδιοργάνωση. Τον ΜΕΓΑ ΧΟΡΗΓΟ ΑΚΑΡΠΟΡΤ Α.Ε καθώς και τους χορηγούς ΕΛΟΠΥ FISH GREECE - ΝΕΡΑ ΚΟΡΠΗΣ-ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΚΤΕΛ ΑΣΤΑΚΟΥ - ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ ΦΟΥΣΕΚΗ ΝΙΚΟΛΆΟΥ - ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΚΤΉΜΑΤΑ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΥ- ASTAKOS OLIVES -ΤΟΝ ΠΡΌΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΠΑΝΤΑΧΟΎ ΑΣΤΑΚΙΩΤΩΝ ΚΥΡΙΟ ΜΠΟΝΗ Χρήστο ο οποίος ήρθε σε επικοινωνία με την ΤΗΛΕΌΡΑΣΗ ΤΗΣ ΕΡΤ η οποία θα μεταδώσει πλάνα και συνεντεύξεις από την τελετή έναρξης
Επίσης επειδή πιστεύουμε ότι ολο αυτό το αποτέλεσμα είναι απόρροια συλλογικής προσπάθειας, ευχαριστούμε όλους τους συμπολίτες μας και κυρίως τους Ιδιοκτήτες και υπεύθυνους καταλυμάτων, καταστημάτων εστίασης, ψυχαγωγίας κλπ διότι με τον επαγγελματισμο τους, τις προσιτές τιμές και την ποιότητα τους βοήθησαν ώστε να γίνει θεσμός αυτή η εκδήλωση για την πόλη του Αστακου, με τις τόσες θετικές προεκτάσεις.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΎΠΟΥ ΑΜΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................