Δοξολογία και κατάθεση στεφάνων για την επέτειο της απελευθέρωσης της πόλης του Αγρινίου

 Με λαμπρότητα τιμήθηκε και φέτος, η ημέρα της επετείου της απελευθέρωσης της πόλης του Αγρινίου από τον οθωμανικό ζυγό. Τελέσθηκε η επίσημη δοξολογία, την Τρίτη 11 Ιουνίου 2024, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Αγρινίου, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνού και συγχοροστατούντων του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ. Ιεροθέου και του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καστορίας κ. Καλλινίκου.


 Την Ελληνική Κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Γενικός Γραμματέας Εσωτερικών και Οργάνωσης κ. Αθανάσιος Μπαλέρμπας, ενώ παρέστησαν ο Δήμαρχος Αγρινίου κ. Γεώργιος Παπαναστασίου, Βουλευτές, Πολιτευτές, Δήμαρχοι άλλων Δήμων της Αιτωλοακαρνανίας, εκπρόσωποι των Στρατιωτικών, Αστυνομικών, Πολιτικών, Δημοτικών Αρχών και εκπρόσωποι Φορέων και Συλλόγων. 

 Συμμετείχαν οι Σημαιοφόροι των Σχολείων της πόλεως και αντιπροσωπείες των πολιτιστικών συλλόγων με παραδοσιακές στολές. Τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε η Φιλόλογος κ. Ελένη Ζαμπάρα – Τζωρτζοπούλου. 


Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................