Δήλωση του Βουλευτή και Τομεάρχη Περιβάλλοντος και Ενέργειας Μίλτου Ζαμπάρα: Οι τιμές του ρεύματος πιο υψηλές και από την κοροϊδία που μας πουλάτε

 


Καμία εντύπωση δεν μας προκαλεί η πλήρης αποτυχία της «πατέντας» των χρωματιστών τιμολογίων της κυβέρνησης που οδηγείται σε Βατερλό. Το ανεπανάληπτης έμπνευσης σχέδιο του ΥΠΕΝ, με το οποίο μας υποσχόταν μειώσεις στις τιμές του ρεύματος, τελικά ήταν ένα ακόμα πυροτέχνημα. Όχι απλά οι τιμές δεν μειώθηκαν, αλλά το καλοκαίρι μας περιμένουν δυσάρεστες εκπλήξεις με αυξήσεις για τον Ιούνιο από 11.6% μέχρι και 66.84%!!!


Ενώ οι πολίτες έχουν βιώσει πρωτοφανείς αυξήσεις τα τελευταία έτη στην ηλεκτρική ενέργεια, ενώ μας παρουσίασαν τα χρωματιστά τιμολόγια με τους ακατανόητους αλγόριθμους πετώντας το μπαλάκι τις ευθύνης στους πολίτες, τώρα μας περιμένουν νέες υπέρογκες αυξήσεις, ασήκωτες για ένα μέσο νοικοκυριό. 

Την ίδια στιγμή, οι εταιρείες - καρτέλ, συνεχίζουν να έχουν ρεκόρ υπερκερδών χωρίς η κυβέρνηση να τους ακουμπά και ο κ. Μητσοτάκης να δηλώνει ότι οι αυξήσεις οφείλονται στον καιρό που δεν φύσηξε αρκετά αυτό το διάστημα!!!  

Πόση κοροϊδία ακόμα μπορούμε να ανεχτούμε; Πρώτα έφταιγε ο πόλεμος, μετά έφταιγε ο καταναλωτής που δεν ελέγχει ποιο τιμολόγιο τον συμφέρει και τώρα φταίει ο καιρός που δεν φυσάει. Περιμένουμε να έρθουν και οι ακρίδες για να ολοκληρωθεί το σενάριο επιστημονικής φαντασία της κυβέρνησης και να αναλάβει επιτέλους τις ευθύνες της.



Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................