Ο Δήμος Ξηρομέρου συμμετέχει με πλήθος άλλων Δήμων ,Φορέων και το Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο στο Δίκτυο Πόλεων Βιώσιμη Πόλη.

 

ΠΗΓΗ: Σελίδα facebook Δημάρχου Ξηρομέρου Γιάννη Τριανταφυλλάκη

Ο Δήμος Ξηρομέρου συμμετέχει με πλήθος άλλων Δήμων ,Φορέων και το Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο στο Δίκτυο Πόλεων Βιώσιμη Πόλη.

Το Δίκτυο εστιάζει στους τομείς της Βιώσιμης Ανάπτυξης, της Αειφορίας, της Προστασίας του Περιβάλλοντος, της Κυκλικής Οικονομίας και της Έξυπνης Διαχείρισης Ενέργειας.

Η ΒΙΩΣΙΜΗ ΠΟΛΗ αποτελεί ένα σημαντικό «εργαλείο» ανάπτυξης και εξωστρέφειας για τα μέλη της, και για τους Δήμους γενικότερα, και διαθέτει διαχειριστική επάρκεια για την εκπόνηση μελετών και την υλοποίηση έργων, που τεκμηριώνεται με ISO 9001 καθώς και ISO 14000.
Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης του Δικτύου και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο ,κο Δημήτρη Καφαντάρη ( Dimitris Kafantaris), για την εκλογή μου στη θέση του Προέδρου του Ελεγκτικού-Εποπτικού Συμβουλίου (Εξελικτική Επιτροπή).











Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................