Τετάρτη 27 Μαρτίου, και ώρα 7:30 παρουσιάζεται το βιβλίο ΤΟ ΚΛΕΩΤΙΚΟ ΤΡΑΓΟΎΔΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ του συμπατριώτη μας ΓΙΑΝΝΗ ΓΕΟΓΙΑΝΝΗ

 

Πηγη: facebook.

Giannis Gerogiannis 

Τετάρτη 27 Μαρτίου, και ώρα 7:30 . Παρουσιάζεται το έργο μου στο δημαρχείο Χολαργού. Ο Σύλλογος εκπαιδευτικών, εγώ και οι συντελεστές της εκδήλωσης Κώστας Καρούσος, Γεωργία Ζώη, Δάφνη Πανουργιά, Βασίλης Καπράλος σας περιμένουμε για μία όμορφη εκδήλωση ,που τιμά τον ελληνικό πολιτισμό, το ελληνικό τραγούδι, την ελληνική γλώσσα και το βιβλίο στο σύνολό του. Η παρουσία όλων απαραίτητη!


Να δημιουργήσουμε ξανά όμορφες στιγμές όπως αξίζει σ ένα θέμα διαχρονικό και επίκαιρο, που σχετίζεται με την επίδραση της τέχνης, στη σκέψη, τη δράση και τη δημιουργία του πολιτισμού μας, καθώς το θέμα από μόνο του αποτελεί μνημείο αυτού του πολιτισμού !

Από τον Μακρυγιάννη και τον ταμπουρά του στον Νίκο Γκάτσο και στα ταμπούρια της Ρωμιοσύνης, παλεύουμε για αξιοπρέπεια και πολιτισμό! Ας συνεχίσουμε την προσπάθεια αξίζει!

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................