Ευχαριστίες προέδρου Τ/Κ Χρυσοβίτσας Ξηρομέρου ΤΑΞΙΑΡΧΗ ΓΑΝΤΖΟΥΔΗ

 


«Ως πρόεδρος της κοινότητας Χρυσοβίτσας Ξηρομέρου ευχαριστώ, τον Πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο, τους φίλους και τα μέλη του Περιβαλλοντικού πολιτιστικού συλλόγου Χρυσοβίτσας, που ενίσχυσαν οικονομικά την προσπάθεια της ανακατασκευής-επανατοποθέτησης της πέτρινης βρύσης (1998) που επί προεδρίας του αειμνήστου Χρήστου Χαρ. Ταπραντζη είχε τοποθετηθεί και κοσμεί πλέον την πλατεία της κοινότητάς μας, καθώς και την πλακόστρωση του περιβάλλοντος χώρου της βρύσης.


Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Δήμο Ξηρομέρου και τον Αντιδήμαρχο Γιάννη Χρόνη, τον Κωτσίδη Χαράλαμπο τον Βησσαρίωνα Θεοδ. Ζορμπά, τον Παναγιώτη Απ. Γαντζούδη και Παναγιώτη Σαμαρά για την πολύτιμη βοήθεια τους.

Κλείνοντας θα ήθελα να σας μεταφέρω ότι σκοπός μου είναι η συνέχιση της δραστηριότητας και η διαχείριση των δράσεων που θα κρατήσουν την κοινότητα της Χρυσοβίτσας Ξηρομέρου, ως μία φιλική αλλά και λειτουργική κοινότητα, τόσο για τους Δημότες όσο και για τους επισκέπτες της».
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΣ
ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ ΓΑΝΤΖΟΥΔΗΣ

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................