Δέκα τρία χρόνια παρουσίας του ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS στον διαδικτυακό αέρα.

 


Ήταν πριν δέκα τρία χρόνια, Σάββατο 5 Μαρτίου 2011, που το ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS έκανε την πρώτη του ανάρτηση (δείτε την εδώ). Σκοπός της δημιουργίας του Blog, ήταν και είναι, η προβολή και ανάδειξη, των πολλών θετικών που συμβαίνουν σε αυτό τον τόπο, αλλά και των αρνητικών και των προβλημάτων.
Επιτέλους κάποια θέματα να συζητηθούν, να αναδειχτούν, να ακουστούν προτάσεις, να φανούν οι διαφορετικές απόψεις, να καταγράψουμε επιτέλους και τη γνώμη των νέων ανθρώπων αυτού του τόπου. Επίσης σκοπός ήταν και είναι η ενημέρωση για τα κοινά, τα αθλητικά και τα πολιτιστικά δρώμενα αλλά και η παρουσίαση θεμάτων γενικού ενδιαφέροντος, όπως και η προβολή του τόπου.

Επιπρόσθετα θα θέλαμε να τονίσουμε ότι δεν διστάζουμε να διατυπώσουμε υποκειμενικά γνώμη, θέση και άποψη, η οποία εκφράζει μόνο εμάς και σίγουρα έχει υπολογίσιμο κόστος σήμερα να λες ελεύθερα τη γνώμη σου και αυτό το κόστος το έχουμε αναλάβει. Έχουμε άποψη για τα τοπικά θέματα και σαφή, καθαρή και σταθερή τοποθέτηση προς εκείνη την πλευρά που θεωρούμε ότι σπρώχνει τα θέματα του Δήμου Ξηρομέρου προς θετικές εξελίξεις και δεν αλλάζουμε στρατόπεδα όπου φυσάει ο άνεμος.
Είμαστε ένα Blog υποκειμενικής άποψης και όχι απλής καταγραφής, δηλαδή πίνακας ανακοινώσεων και αυτό είναι συνειδητή μας επιλογή.
Σήμερα συμπληρώνονται δέκα τρία χρόνια και οι αρχικοί ενδοιασμοί που είχαμε όταν δημιουργούσαμε αυτό το Blog έχουν πλέον εξαλειφθεί. Κατά τη διάρκεια αυτών των δέκα τριών χρόνων είχαμε 18.579 αναρτήσεις, 22.113 σχόλια αναγνωστών και 8.945.651 προβολές των σελίδων μας σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία της Google.
Οι αναγνώστες αγκάλιασαν αυτή την ερασιτεχνική προσπάθεια και στήριξαν με τη συμμετοχή τους το Blog. Έγινε η καθημερινή συνήθεια για να μαθαίνουν τα νέα του τόπου τους οι συμπατριώτες μας ετεροδημότες, αλλά και οι απόδημοι, κάτι που βλέπουμε με τους μεγάλους αριθμούς καθημερινής επισκεψιμότητας, αλλά και πολλά θέματα που αναρτάμε κάτω από την επωνυμία του Blog, δεν είναι γραμμένα από εμάς, αλλά φίλων μας.
Συνεχίζουμε λοιπόν με την ίδια όρεξη... Το περιεχόμενο του Blog αγαπητοί αναγνώστες το διαμορφώνεται και εσείς. Ένα μεγάλο κομμάτι του Blog είναι δικό σας. Περιμένουμε λοιπόν περισσότερα άρθρα επώνυμα ή ανώνυμα, περισσότερες απόψεις, περισσότερες ειδήσεις, περισσότερα σχόλια, περισσότερες παρεμβάσεις.
Φυσικά ποτέ δεν απεμπολήσαμε το δικαίωμα μας να ελέγχουμε τι αναρτάτε στο Blog, ώστε αυτό να διατηρήσει ένα υψηλό επίπεδο, όπως εμείς το είχαμε στο μυαλό μας όταν το δημιουργήσαμε. Η σοβαρότητα, η αξιοπιστία και η εγκυρότητα του Blog είναι για εμάς προτεραιότητα.
Για αυτούς που διστάζουν να αρθρογραφήσουν επώνυμα, φοβούμενοι τα ανώνυμα σχόλια, θυμίζουμε ότι δίνουμε την δυνατότητα απενεργοποίησης των ανώνυμων σχολίων στο άρθρο τους αν μας ζητηθεί. Πολλοί το έχουν ζητήσει κατά καιρούς και διαπίστωσαν ότι το τηρήσαμε απαρέγκλιτα.
Επίσης ζητούμε ένα μεγάλο συγνώμη αν σε όλη αυτή την διάρκεια των δέκα τριών χρόνων αδικήσαμε ή στεναχωρήσαμε κάποιον, είτε με δικό μας κείμενο, είτε με κείμενο άλλου, είτε με κάποιο σχόλιο, επώνυμο ή ανώνυμο κάποιου αναγνώστη που δημοσιεύτηκε (σίγουρα θα έχει συμβεί). Διόλου δεν είχαμε, ούτε έχουμε, τέτοιες προθέσεις...
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................