ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΑΣΤΑΚΙΩΤΩΝ(δρομολογήσει λεωφορείο για να πραγματοποιήσει εκδρομή στον Αστακό τόσο για το τριήμερο της Αποκριάς όσο και για το τριήμερο της 25ης Μαρτίου (18 Μαρτιου η 25 Μαρτιου)

 


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Σύλλογός μας προτίθεται να δρομολογήσει λεωφορείο για να πραγματοποιήσει εκδρομή στον Αστακό τόσο για το τριήμερο της Αποκριάς, όσο και για το τριήμερο της 25ης Μαρτίου (18 Μαρτίου ή και 25 Μαρτίου).
Για να πραγματοποιηθεί η εκδρομή μας απαιτούνται ορισμένες προϋποθέσεις όπως:

Όσοι προτίθεστε να συμμετάσχετε να έχετε δηλώσει την συμμετοχή σας στις ημερομηνίες που θα ανακοινώσουμε με νέα ανάρτηση (αναμένουμε την ενημέρωση από το πρακτορείο ταξιδιωτικού τουρισμού για την διάθεση του λεωφορείου και το κόστος της εκδρομής), έτσι ώστε να διαμορφώσουμε και την τιμή του εισιτηρίου.
Η δήλωση συμμετοχής σε οποιαδήποτε από τις δυο εκδρομές θα είναι δεσμευτική διότι όπως προαναφέραμε, το κόστος της εκδρομής θα καλυφθεί αποκλειστικά από τους εκδρομείς.
Σε περίπτωση που επιθυμείτε, μπορείτε να δηλώσετε την συμμετοχή σας στα τηλέφωνα που θα βρίσκονται στο τέλος της ανακοίνωσης
μέχρι την Τετάρτη 13/3 για την πρώτη και
μέχρι την Τετάρτη 20/3 για την δεύτερη.
Οι αναχωρήσεις θα πραγματοποιηθούν απόγευμα Παρασκευής του κάθε τριημέρου και επιστροφή την Δευτέρα το απόγευμα από Αστακό.
Όσον αφορά το κόστος, θα είναι περίπου στα 35-40 ευρώ (κατ' εκτίμηση).
Όσοι δηλώσουν για τις αποκριές αν δεν γίνει εφικτό να δρομολογήσουμε λεωφορείο, αφενός θα ενημερωθείτε άμεσα για να σας δοθεί χρόνος για εναλλακτική λύση και αφετέρου, μπορείτε να δηλώσετε ταυτόχρονα και στις δύο εκδρομές σε περίπτωση που έχετε αποφασίσει να ταξιδέψετε είτε με την μία εκδρομή είτε τη δεύτερη την 25η Μαρτίου.
Τηλέφωνα επικοινωνίας:
Κώστας Νικολάου (Φαρμάκης)
6974815660
Λευτέρης Καραχρήστος
6934602585
Χρήστος Μπόνης
6977267078
ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ ΤΟΥ
ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΑΣΤΑΚΙΩΤΩΝ
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................