Επιτακτική ανάγκη επισκευής οδικού κομματιού του δρόμου Αστακός - Μύτικας.

 

ΠΗΓΗ: https://mytikaspress.

Μας το έχουν επισημάνει πολλοί αναγνώστες και έτσι είναι. Χρήζει άμεσης παρέμβασης το κομμάτι του δρόμου Αστακός - Μύτικας, ερχόμενος από Αστακό και περνώντας τα ενοικιαζόμενα του ''Θεσμού'' στην κατηφόρα, ξεκινά η μεγάλη ευθεία μέχρι την διασταύρωση Μύτικα - Κανδήλας - Παλαίρου.
Το οδόστρωμα έχει υποστεί μεγάλες ζημιές από φυσιολογική φθορά όλα αυτά τα χρόνια, από την δεκαετία του '80, από το μεγάλο κυκλοφοριακό φόρτο και τα βαριά οχήματα που τον χρησιμοποιούν. Επίσης το Καλοκαίρι λόγω της τουριστικής κίνησης, ο δρόμος αυτός δέχεται ακόμα μεγαλύτερο φόρτο.
Ο δρόμος είναι χαρακτηρισμένος περιφερειακός, είναι λοιπόν στην ευθύνη της Περιφέρειας, η οποία θα πρέπει να παρέμβει.
Γνωρίζουμε ότι ο Δήμος Ξηρομέρου και γι αυτό το οδικό κομμάτι, αλλά και για πολλά άλλα εντός των ορίων του Δήμου Ξηρομέρου που είναι στην ευθύνη της Περιφέρειας, έχει ενημερώσει εγγράφως και πάνω από μία φορά, όπως είναι και το καθήκον του και προσπαθεί στα πλαίσια μίας συνεργασίας και συνεννόησης, με προτεραιοποίηση να λύνει τέτοια προβλήματα.
Νομίζουμε αν δεν κάνουμε λάθος, ότι το συγκεκριμένο κομμάτι, είναι μέσα σε κάποια προσεχή εργολαβία της Περιφέρειας.
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................