Μία μαγική εκδρομή στην Φύση, έγινε χτες, με πλήθος αγαπημένους -ες φίλους-ες συνοδοιπόρος , αφάνταστα περισσότερους από προηγούμενες χρονιές , και που διοργάνωσε η Φυσιολατρική και Πεζοπορική Ομάδα Κατούνας και Τρύφου !!!






































Μία μα-γι-κή

😘εκδρομή στην Φύση💚, έγινε χτες, με πλήθος αγαπημένους -ες φίλους-ες συνοδοιπόρος , αφάνταστα περισσότερους από προυγουμενες χρονιές , και που διοργάνωσε η Φυσιολατρική και Πεζοπορική Ομάδα Κατούνας💘 και Τρύφου💘 !!!
💘Από το Γεφύρι Νισσας ήταν το ξεκινημα💘
💚Μια Αξέχαστη Εμπειρία - εδώ στα κοντινά μας - Φα-ντα-στι-κής Ομορφιάς Τοπία - που όπως πάντα η Φύση, έδωσε το τέλειο περιβάλλον για κάτι τέτοιο.
✅Ήταν μια "απόδραση" η Ενδοποτάμια Πεζοπορία μας, σε ένα υπέροχο, μαγικό νεραιδοδασος , με Χρώματα, με Φως , με Νερά , με Ηχο😘 με Εικόνες Πα-νέ-μο-ρφες , με Σεβασμό & Ασφάλεια , που θα μείνουν για αρκετο καιρό😉 στην μνήμη μας!
Πιστεύω, ακομη σήμερα, "είμαστε εκεί "!!!
👨‍🦯Περπατησαμε κυρίως σε χαμηλούς παλμους😉, αλλα ανά διαστήματα στην διαδρομη μας υπήρχαν τμήματα😉 που τους ανέβαζαν λίίίγο😘 πιο ψηλά, 😁απλά για ποικιλία! 😘
💖Ευχαριστούμε πάρα πολύ & από βάθος καρδιάς , εσάς, (τους σχεδόν αμέτρητους ) που συμμετείχατε , που ήρθατε από τόσο μακριά...(Τριανταφυλλούλα, Αθήνα, Πάτρα, Αίγιο, Πρέβεζα , Βόνιτσα , Αγρίνιο, κλπ!! !
🌹Φυσικά ευχαριστούμε και εσάς που ήρθατε από εδώ τριγύρω, από τα χωριά μας, και αγκαλιάσατε την προσπάθεια μας ( Αετό, Μυτικα, Παπαδατου, Τρυφου , Κατούνα, κλπ)!!!
⭐Μας τιμήσατε✅ με την Παρουσια κ Συμμετοχή σας...μας κάνετε να νιώθουμε Υπερήφανοι💚 και μας εφοδιαζετε με Ακαταμάχητα "όπλα" (Αισιοδοξία, Θάρρος, Ελπιδα, Πίστη κ.α.) για να συνεχίζουμε , Ακμαίοι & Δυνατοί, για την ανάδειξη του Τόπου μας , με μια αγνή , ανιδιοτελής εκδήλωση !!!
Ευχαριστουμε πάρα πολύ, από βάθους καρδιάς, όλους που προσφέρθηκαν και μας βοήθησαν. σε υπερθετικό βαθμό, , για να πραγματοποιηθεί όλη αυτή η δράση και που επιθυμούν να μείνουν" πίσω από τις κάμερες". Χωρίς την βοήθεια τους δεν θα γίνονταν όλο αυτό ✅
⚡Και για εσάς💕, που η ζωή τα έφερε έτσι και για "Χ" λόγους, δεν καταφέρατε τελικά να έρθετε, αφήνουμε μερικές φωτογραφίες, ευχόμενοι παράλληλα, του χρόνου να τα καταφέρετε!!
Ευχαριστουμε πολυ όλους 💚✅


ΠΗΓΗ: facebook

Maltezos Panagiwtis









Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................