Με επιτυχία και φέτος ο 8ος ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ στην Παπαδάτου Ξηρομέρου

 


Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παπαδαταίων «Ο Άγιος Νικόλαος», διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία τον 8ο αγώνα δρόμου στην ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ την Κυριακή 04/08/2024 και ώρα 19:00, με την υποστήριξη του  Δήμου Ξηρομέρου και του Τοπικού Συμβουλίου Παπαδάτου.


Το πρόγραμμα περιελάμβανε αγώνα δρόμου 5 και 10 χιλιομέτρων για τους μεγάλους και αγώνα 1 χιλιομέτρου για τους μικρούς μας φίλους.

Αφετηρία για τον αγώνα του ενός (1) χλμ ήταν το εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου και τερματισμός η πλατεία της Παπαδάτου Ξηρομέρου.

Αφετηρία για τον αγώνα των πέντε (5) χλμ ήταν η πλατεία της Παπαδάτου Ξηρομέρου προς το εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου, διασχίζοντας το κέντρο του διπλανού χωριού Φυτείες και επιστροφή στην πλατεία της Παπαδάτου όπου και ο τερματισμός.

Για τον αγώνα των 10 χιλιομέτρων διεξήχθη  η διαδρομή των 5km δύο φορές.

Η διαδρομή είναι ασφάλτινη, στο μεγαλύτερο μέρος της ομαλή, με ήπιες ανηφόρες και μέσα στο πράσινο. Πιο συγκεκριμένα, είναι η διαδρομή ανάμεσα στα χωριά Παπαδάτου και Φυτείες, η οποία προσφέρει καταπληκτική θέα προς τα Ακαρνανικά βουνά, τα βουνά του Βάλτου αλλά και προς τον κάμπο του Αγρινίου και όλες τις λίμνες της περιοχής μας!


















































































































































































































Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................