Ξηρομερίτικος τραχανάς

 

Κρατάνε τη παράδοση ακόμη στο Ξηρόμερο ποιο συγκεκριμένα στη Μπαμπίνη Ξηρομέρου ''Απλώσανε τραχανά'' με τα ποιο αγνά υλικά   αλεσμένο καθαρό σιτάρι γάλα πρόβειο και μεράκι . Βράσιμο σε καζάνι και άπλωμα σε τραπεζομάντηλα η σε σεντόνια για να λιαστεί.  Τροφή με υψηλή διατροφική αξία 




Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................