Ξηρομερίτικος τραχανάς
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgNVlgeD1frvj8KmrOxJ7B3xEwxI8I3nxW4dOhlgUij8uC-9aJVlrIzBbbu8HnE3v9LIdOYHEbhXEtQJX29fTFwcp5P2PEVVu_ZV1M_N558BPOJyI_59F1claKnc3rKSKpj8xiN0oehquYwYzfuzlGisS2eUqTqnZEjfBye0OssnLVAmv3r48LZ4YWl6Qk/w640-h480/IMG20240703204808.jpg)
Κρατάνε τη παράδοση ακόμη στο Ξηρόμερο ποιο συγκεκριμένα στη Μπαμπίνη Ξηρομέρου ''Απλώσανε τραχανά'' με τα ποιο αγνά υλικά αλεσμένο καθαρό σιτάρι γάλα πρόβειο και μεράκι . Βράσιμο σε καζάνι και άπλωμα σε τραπεζομάντηλα η σε σεντόνια για να λιαστεί. Τροφή με υψηλή διατροφική αξία
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.