Ξεκίνησαν οι δηλώσεις συμμετοχής για το AHEPA CUP 2024 Beach Volleyball tournament στη Ναύπακτο.



 

Ξεκίνησαν οι δηλώσεις συμμετοχής για το AHEPA CUP 2024 Beach Volleyball tournament στη Ναύπακτο. Είναι η 11η χρονιά διεξαγωγής του τουρνουά και η εμπειρία των προηγούμενων ετών εγγυάται έντονες αθλητικές συγκινήσεις και τη φετινή χρονιά.


Η διοργάνωση αφορά μικτές ομάδες 2 ατόμων (αθλητής-αθλήτρια) και είναι ανοιχτή σε κάθε ηλικία και αγωνιστικό επίπεδο. Θα διεξαχθεί στις καινούριες εγκαταστάσεις beach volley στην παραλία Βαριάς στη Ναύπακτο (πρώην νεροτσουλήθρες). Οι αγώνες προγραμματίζονται για τις 20-21 Ιουλίου ενώ αν χρειαστεί μπορεί να υπάρξουν και προκριματικοί αγώνες την Παρασκευή 19 Ιουλίου.


Αποτελεί συνδιοργάνωση με τον αθλητικό σύλλογο Ομόνοια Ναυπάκτου, την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και το Δήμο Ναυπακτίας και τελεί υπό την έγκριση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης.


Ενημέρωση σχετικά με τις λεπτομέρειες του τουρνουά, μπορεί κανείς να αναζητήσει στην προκήρυξή της διοργάνωσης, όπως έχει δημοσιευθεί στο 

https://ahepacup.blogspot.com/2024/06/ahepa-cup-2024.html



Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................