31η Ιουλίου η τελευταία ημέρα ρύθμιση οφειλών. Μετά από αυτή την ημερομηνία, καμία δυνατότητα και μόνος δρόμος η λήψη αναγκαστικών μέτρων είσπραξης και διακοπής του νερού, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.


to dimarxeio astakoy me logo
 
Αστακός, 29.7.2024
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
31η Ιουλίου η τελευταία ημέρα ρύθμιση οφειλών
Μετά από αυτή την ημερομηνία δεν υπάρχει καμία δυνατότητα

Σε συνέχεια των προηγούμενων ανακοινώσεων, ρυθμίσεων και λήψης αναγκαστικών μέτρων σε οφειλέτες μεγάλων χρηματικών ποσών, καλούμε τους δημότες, να προσέλθουν τις αμέσως επόμενες ημέρες στην Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου Ξηρομέρου και να ρυθμίσουν τις οφειλές τους με την πάγια ρύθμιση των 12 ή 24 δόσεων, που ισχύει μέχρι την 31η Ιουλίου 2024.
Μετά από αυτή την ημερομηνία, καμία δυνατότητα και μόνος δρόμος η λήψη αναγκαστικών μέτρων είσπραξης και διακοπής του νερού, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.
 Η ανταπόκριση σας εξυπηρετεί την ανταποδοτικότητα και την λειτουργικότητα των υπηρεσιών.
Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθύνεστε στο γραφείο εσόδων του Δήμου Ξηρομέρου, στους αρμόδιους υπαλλήλους Σκαπέτη Ιωάννα και Ντίνο Θωμά τηλ. 2646-360539 και 2646-360544.

ΕΚ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................