Δήλωση του Μίλτου Ζαμπάρα: Για πόσο ακόμα θα συνεχίζεται η υποβάθμιση της Αιτωλοακαρνανίας;

 



Ένα ακόμα λιθαράκι στην συνεχόμενη υποβάθμιση και ερημοποίηση της Αιτωλοακαρνανίας, αφού όπως είναι γνωστό εδώ και καιρό δεν λειτουργεί πια το κατάστημα των ΕΛΤΑ στο Ευηνοχώρι. Σαν να μην έφτανε αυτό η κοροϊδία συνεχίζεται, αφού με πρόσφατη ανακοίνωση οι κάτοικοι του Ευηνοχωρίου θα εξυπηρετούνται από τον ταχυδρόμο, που θα περνάει από εκεί δύο φορές την εβδομάδα για είκοσι λεπτά και όποιος πρόλαβε πρόλαβε!


Αυτή είναι η επιτελικότητα της κυβέρνησης Μητσοτάκη, η ελληνική επαρχία δεν χρειάζεται να επιβιώσει, οι λιγοστοί κάτοικοι της δεν χρειάζεται να εξυπηρετούνται και ο μόνος δρόμος είναι να ερημώσει η περιφέρεια και να μεταφερθούν όλοι στις μεγάλες πόλεις. 

Με την συνεχή απαξίωση σε δημόσιες υπηρεσίες, νοσοκομεία και κέντρα υγείας και χωρίς προοπτικές ανάπτυξης ο νομός μας θα καταντήσει ένα άδειο κέλυφος. Σε λίγες μέρες έχουμε εκλογές, θα τους αφήσουμε να συνεχίσουν την απαξίωση μας ή θα τους δώσουμε ένα ηχηρό μήνυμα;


Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................