1ο Φεστιβάλ Μοτοπαρεών Ελλάδος 2024, σε Αστακό και Μύτικα



Πηγή: Σελίδα Facebook ''1ο Φεστιβάλ Μοτοπαρεών Ελλάδος 2024''.
1ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΟΤΟΠΑΡΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ.
Η 1η μοτοσυκλετιστική συνάντηση είναι ένα τριήμερο φεστιβάλ μοτοσυκλέτας, ένα γεγονός που αναδεικνύει τον μοτοσυκλετιστή και τον κόσμο της μοτοσυκλέτας, χωρίς υποχρεώσεις, χωρίς συμφέροντα, με καλεσμένους όλες τις μοτοπαρέες και ανεξάρτητους μοτοσυκλετιστές.

Μια ιδέα που γεννήθηκε προ διετίας περίπου, από φίλους, που ήρθε η ώρα για την πραγματοποίησή του πρώτου και μοναδικού Φεστιβάλ μοτοσυκλετιστών στην Ελλάδα.
Μια συνάντηση που υλοποιείται από μοτοσυκλετιστές και απευθύνεται σε μοτοσυκλετιστές, χωρίς την οικονομική συμμετοχή στο τριήμερο των εκδηλώσεων (εκτός της διαμονής και της διατροφή μας).
Ο Δήμος Ξηρομέρου, που λαμβάνει χώρα το 1ο Φεστιβάλ Μοτοπαρεών, σε Μύτικα και Αστακό Αιτωλοακαρνανίας, χρηματοδοτεί ζωντανή ελληνική βραδιά στις 22/06 στην περιοχή του Μύτικα και στις 23/06 στη περιοχή του Αστακού, Rock συγκρότημα με ελληνικά και ξένα τραγούδια με δωρεάν είσοδο.
Επίσης θα διανεμηθούν σε όλους τους οδηγούς δωρεάν αναμνηστικά μπλουζάκια και τιμητικές πλακέτες στις μοτοπαρέες που θα παραβρεθούν κοντά μας, σε ειδική εκδήλωση που θα γίνει στις 24/06 το πρωί.
Ένα φεστιβάλ που την ιστορία του, θα την γράψουν οι μοτοπαρέες, οι ελεύθεροι μοτοσυκλετιστές και όλοι εμείς που θα λάβουμε μέρος σε αυτή την όμορφη γιορτή του μοτοσυκλετισμού.
Ο περαιτέρω σκοπός του φεστιβάλ είναι να ταξιδεύει κάθε χρόνο σε διάφορα μέρη της Ελλάδος, αναλαμβάνοντας το κάθε φορά άλλοι φίλοι ή άλλες μοτοπαρέες.
Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για την συμμετοχή σας.
Ραντεβού στις 22/06 στην έναρξη του
1ου Φεστιβάλ Μοτοπαρεών Ελλάδος 2024.
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................