Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας του Συλλόγου Χρυσοβιτσάνων ''ΤΑ ΚΟΡΟΝΤΑ''

 



ΠΗΓΗ: https://www.xiromero.gr

Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας  του Συλλόγου Χρυσοβιτσάνων ΤΑ ΚΟΡΟΝΤΑ Σήμερα Κυριακή  18 Φεβρουαρίου στο κέντρο «Μπαϊρακτάρης»  Αθήνα. Η αίθουσα ήταν ασφυκτικά  γεμάτη απο Χρυσοβιτσάνους και από φίλους του Συλλόγου . 

Ο Πρόεδρος του συλλόγου Γεωργούλας Θεόδωρος  στην ομιλία το παρουσίασε το έργο του Συλλόγου μεταξύ των άλλων τόνισε Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Αγαπητοί συγχωριανοί και συγχωριανές,


Σας καλωσορίζω στην ετήσια χοροεσπερίδα του Συλλόγου μας, που διοργανώνουμε γι’ άλλη μια φορά στα πλαίσια της στενότερης επαφής μεταξύ των συγχωριανών και φίλων.

Σας ευχαριστούμε που μας τιμάτε σήμερα με την παρουσία σας, παρά τις δυσκολίες της εποχής.

Η παρουσία συγχωριανών και φίλων σήμερα μας γεμίζει αισιοδοξία και μας δίνει κίνητρο να συνεχίσουμε τις δραστηριότητές μας για ν’ αναδείξουμε και να προβάλουμε το χωριό μας.

Στην αρχή πρέπει να σας ενημερώσουμε για τις δραστηριότητες και εκδηλώσεις που διοργανώσαμε κι αυτές που προγραμματίζουμε.

  • Ο Σύλλογός μας έστειλε υπόμνημα στις αρμόδιες αρχές με τα προβλήματα και τις προτάσεις για την ανάπτυξη του χωριού μας.

  • Συμμετείχε στη Χριστουγεννιάτικη Σχολική Γιορτή στο Δημοτικό Σχολείο Χρυσοβίτσας Ξηρομέρου κι έδωσε γλυκά στους μαθητές και τους γονείς και το νέο βιβλίο με τα Πρακτικά του Συνεδρίου στο Σύλλογο Διδασκόντων.

  • Άνοιξε στο Facebook ιστοσελίδα στη διεύθυνση TAKORONTA Xrysovitsa για να μαθαίνουν οι επισκέπτες την ιστορία και τα νέα του Συλλόγου.

  • Επίσης διατηρεί την ιστοσελίδα στη διεύθυνση xrysobitsawordpress.com όπου δημοσιεύεται η εφημερίδα μας και άλλα χρήσιμα στοιχεία του Συλλόγου.

  • Δημοσίευσε τα Πρακτικά του Ιστορικού Συνεδρίου της Χρυσοβίτσας που έγινε στις 6 & 7/8/2023.

  • Εξέδωσε το βιβλίο για τα Κόροντα με δαπάνη του συγχωριανού μας ανώτατου δικαστικού Αλέξανδρου Σάββα.

Επίσης, εκτός από τη σημερινή μας εκδήλωση, ο Σύλλογός μας προγραμματίζει και τα εξής:

  • Θα συνεχίσει την έκδοση της εφημερίδας «ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΝΙΚΑ ΝΕΑ» που έφτασε τα 43 χρόνια και τα 246 φύλλα.

  • Θα διοργανώσει ημερήσια εκδρομή.

  • Θα επανεκδώσει τον τηλεφωνικό κατάλογο.

  • Θα διοργανώσει τον Αύγουστο πολιτιστικές εκδηλώσεις στο χωριό.

  • Τέλος θα συνεχίσει ν’ αγωνίζεται για τη λύση των μεγάλων προβλημάτων του χωριού μας, όπως ο δρόμος Χρυσοβίτσα – Βαλόστρατο, το πόσιμο νερό, η επαναλειτουργία του ΤΟΕΒ κ.ά.

Παρακαλούμε να μην ξεχνάτε τη συνδρομή σας στην εφημερίδα για να συνεχιστεί η έκδοση και για να σας στέλνεται ταχυδρομικά.

Επίσης να μας ενημερώνετε για τις αλλαγές διευθύνσεων και τηλεφώνων και για τα κοινωνικά γεγονότα.

Η εκδήλωσή μας, εκτός από τα καθιερωμένα, σήμερα περιλαμβάνει και την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου, που παλιότερα γινόταν χωριστά και η οποία είναι και φέτος προσφορά του συγχωριανού μας Κώστα Κύρου.

Ακόμη περιλαμβάνει τη βράβευση δύο εκλεκτών μελών του Συλλόγου μας: του Κώστα Γ. Σάββα,  και του Χαρίλαου Χρ. Ταπραντζή για την προσφορά τους στο Σύλλογο.

Αγαπητοί συγχωριανοί και φίλοι,

Το Διοικητικό Συμβούλιο σας καλεί όλους κοντά του, να συμμετάσχετε στον αγώνα που κάνει. Εκτιμά ότι η συνεχής λειτουργία του Συλλόγου μας για 47 χρόνια είναι σπουδαίο επίτευγμα και μεγάλη παρακαταθήκη.

Το Δ.Σ. πέρα από τις προσπάθειές του χρειάζεται και τη δική σας στήριξη, τη βοήθειά σας και τις απόψεις σας για ν’ αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα του Συλλόγου και του χωριού μας.

Παρακαλώ να ενισχύσετε τη λαχειοφόρο αγορά του Συλλόγου μας που περιλαμβάνει πολλά και πλούσια δώρα.

Σας εύχομαι και πάλι χρόνια πολλά και καλή διασκέδαση.

Αξίζει να αναφερθούμε στις προσφορές δύο επιχειρηματιών στην Προσφορά του Επιχειρηματία Κώστα Κύρου μετόχου στα Bread Factory όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος έκανε δωρεά την βασιλόπιτα στον Σύλλογο, χορήγησε και το ποσό τον διακοσίων ευρώ για τις ανάγκες του Συλλόγου.

 Ο Σωκράτης Σώλος επιτυχημένος επιχειρηματίας στον χώρο της εστίασης και της διασκέδασης διατηρώντας επιχειρήσεις στην Κηφισιά, Θησείο και στην Βραυρώνα Αττικής χορήγησε το ποσό των τριακοσίων Ευρώ στην μνήμη του πατέρα του.


. Ακολούθησε η Βράβευση δύο Χρυσοβιτσάνων μελών του Συλλόγου για την προσφορά τους στον Σύλλογο του Κωνσταντίνου Γ. Σάββα και Χαρίλαου Χ. Ταπραντζή   . 




Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μάριος Σαλμάς ο πρώην υπουργός και βουλευτής του Σύριζα κ Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο Αντιδήμαρχος Ξηρομέρου κ Ιωάννης Χρόνης , ο Δημοτικός Σύμβουλος Ιωάννης Ζορμπάς, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Χρυσοβίτσας κ. Ταξιάρχης Γαντζούδης, ο Πρόεδρος της ΠΑΝΣΥ Πάνος Χολής, ο Πρόεδρος της Ο.Π.ΣΥ.Ξ  Δημήτρης Στεργίου ο Αντιπρόεδρος της Ο.Π.ΣΥ.Ξ. Βασίλειος Μπουρνάζος  ,  ο Πρόεδρος του Συλλόγου Προδρόμου Γιάννης Παπούλιας  , ο πρόεδρος της Βελανιδιάς Μάκης Στρατούλης, το μέλος του Συλλόγου Προδρόμου Φώτης Νικολές, ο Νώντας Κάππας από τον Σύλλογο Αργίαδας Βάλτου,  ο Προέδρος απανταχού Ξηρομεριτών Μάκης Ζορμπάς, ο Πολιτευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ  Σωτήρης Κοντονάσιος, η Πηνελόπη Γκούμα μέλος του ΔΣ Συλλόγου Μαχαιράς και η Αθηνά Μπούρχα απο τον Σύλλογο Μαχαιράς. 


























































Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................