AMBERT ALERT (ΘΕΑΤΡΟ ΒΙΚΤΩΡΙΑ).Γράφει ο Γιάννης Γερογιάννης

 



AMBERT ALERT (ΘΕΑΤΡΟ ΒΙΚΤΩΡΙΑ).

Όταν ο ΄άνθρωπος γίνεται εμπόρευμα τότε, η κοινωνία όλη μετατρέπεται σε ζούγκλα. Με τη Georgia Ζοι και την Αρετή Κοκκίνου στη μουσική. Mία εκπληκτική παράσταση η οποία καθηλώνει τον θεατή και κάθε σκεπτόμενο άνθρωπο,.


Μία γροθιά στο στομάχι του καθεσπρεπισμού., που καμώνεται πως τάχα δεν γνωρίζει....Ποιός λοιπόν κλέβει τα μικρά παιδιά; Ποιός καταστρέφει της μάνας το όνειρο; Ποιός τα χρησιμοποιεί στο κύκλωμα παιδικής πορνείας;
Ποιός παρανομεί; και ποιός μετατρέπει το παιδικό χαμόγελο για να βιάσει τις παιδικές ψυχές;; Ποιός συγκαλύπτει αυτά τα γεγονότα; Γιατί η κοινωνία μας υποκρίνεται; Δεν γνωρίζει ότι μερικά μέτρα πιο πέρα όπου παίζεται η παράσταση είχαμε την δωδεκάχρονη του Κολωνού,; όπου την επισκέπτονταν καθημερινά οι ευηπόληπτοι συμπολίτες μας; Επιχειρηματίες πολιτικοί, άνθρωποι της αγοράς και των midia ακούσαμε στις ειδήσεις . Μετά το θέμα εξαφανίστηκε . Το έργο γράφηκε από τον Αλβανό συγγραφέα Οδυσσέα Πλακου αν το γράφω σωστά . Συγχαρητήρια Οδυσσέα για την τόλμη σου. Δυστυχώς όμως το θέμα του διαδραματίζεται καθημερινά δίπλα μας. Ας μη σωπάσουμε. Ας δυναμώσουμε τη φωνή μας. Γεωργία μας σ΄αυχαριστούμε. Δεν θα σκεπάσουμε το έγκλημα. Έχουμε όλοι μας ευθύνη να το αποκαλύψουμε.. Πέμπτη λοιπόν και Παρασκευή 21:00 στο θέατρο Βικτώρια , δυναμώνουμε τη φωνή μας.
Στηρίζουμε το θέατρο και εξυψώνουμε τον άνθρωπο! Συγχαρητήρια στην Γιώτα Κουνδουράκη που σκηνοθέτησε την παράσταση στη Σοφία Παγώνη για τα σκηνικά, τη Μαρία Χελιδονη και τον Πάνο Γκολφη που εργάστηκαν για την παράσταση.

ΠΗΓΗ: .facebook.

Giannis Gerogiannis

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................