Το νέο Δ.Σ. του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ξηρομέρου. Νέος Πρόεδρος ο Αλέξης Γιώτης.

ΠΗΓΗ: mytikaspress.

Στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ξηρομέρου που έγινε την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου, με βάση την κείμενη νομοθεσία, ορίστηκε το 7μελές Διοικητικό Συμβούλιο του Ν.Π.Δ.Δ Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ξηρομέρου.
Τα 4 μέλη προτάθηκαν από την συμπολίτευση, τα 2 μέλη από την αντιπολίτευση και ex officio 1 θέση παίρνει η οικεία λιμενική αρχή, με την Λιμενάρχη και τον αναπληρωτή της.

Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ξηρομέρου έχει πολύ σοβαρό έργο να επιτελέσει τα επόμενα 5 χρόνια, κατόπιν της προεργασίας που έκανε η διοίκηση του κατά την περίοδο 2019-2023, με σημαντικότερο όλων την εκπόνηση 18 μελετών, μετά την μεγάλη χρηματοδότηση ύψους 418.850,17 € που εξασφαλίστηκε τον Οκτώβριο του 2020. Υπάρχει οριστικός ανάδοχος (δείτε εδώ) και η εκπόνηση των μελετών θα ξεκινήσει άμεσα.
Αφορούν τα παραλιακά μέτωπα Αστακού και Μύτικα, των οποίων η ανάπτυξη θα λειτουργήσει ως αναπτυξιακός μοχλός για όλο τον Δήμο Ξηρομέρου.
Ζητούμενο το παραδοτέο 18 ώριμων μελετών σε επίπεδο τευχών δημοπράτησης, οι οποίες θα δύναται να εξασφαλίσουν ύψος χρηματοδοτήσεων, που ποτέ δεν έχει ξαναδεί το Ξηρόμερο για ανάπτυξη του παραλιακού του μετώπου.
Ευχόμαστε στον νέο Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Αλέξη Γιώτη και σε όλα τα μέλη, καλή δύναμη και καλό έργο στις θέσεις ευθύνης και προσφοράς που αναλαμβάνουν, οι οποίες είναι άμισθες για όσους δεν γνωρίζουν.

Τακτικά μέλη:
Συμπολίτευση:
Πρόεδρος: ΓΙΩΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
Αντιπρόεδρος: ΚΟΥΝΑΔΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
Μέλος: ΤΡΙΠΟΤΣΕΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Μέλος: ΧΟΥΛΙΑΡΑ ΑΡΣΙΝΟΗ
Αντιπολίτευση:
Μέλος: ΚΡΑΒΒΑΡΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
Μέλος: ΒΟΥΚΕΛΑΤΟΥ ΙΩΑΝΝΑ
ex officio:
Μέλος: ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ (Λιμενάρχης Ι.Π. Μεσολογγίου)

Αναπληρωματικά μέλη:
Συμπολίτευση:
ΒΡΑΧΝΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ
ΣΟΥΛΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΤΣΙΓΚΡΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
Αντιπολίτευση:
ΜΠΟΥΡΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ
ex officio:
ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ (αναπληρώνει την Λιμενάρχη)
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................