Για πρώτη φορά ο Δήμος Ξηρομέρου διαθέτει 18 πιστοποιημένες παιδικές χαρές. Η πιστοποίηση δεν αποτρέπει προβλήματα στα όργανα και στο χώρο από κακή χρήση ή από φυσιολογική φθορά.

ΠΗΓΗ: mytikaspress.

Από το στόμα του Αντιδημάρχου Έργων Ξηρομέρου Βασίλη Πολύζου, μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε τη Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2024, ανακοινώθηκε μετά από σχετική ερώτηση του δημοτικού συμβούλου Χρήστου Κολοβού, ότι ο Δήμος Ξηρομέρου διαθέτει 18 πιστοποιημένες παιδικές χαρές για πρώτη φορά στην ιστορία του και τα σχετικά σήματα έχουν έρθει στο Δήμο.

Όπως πολύ ορθά ανέφερε ο Αντιδήμαρχος, η πιστοποίηση έγινε μία χρονική στιγμή και αυτό δεν σημαίνει ότι αργότερα δεν μπορεί να παρουσιαστούν προβλήματα στους χώρους και στα όργανα και θα πρέπει η δημοτική αρχή να παρεμβαίνει όπου παρουσιάζονται προβλήματα, αλλά και οι κάτοικοι θα πρέπει να σεβαστούν τους χώρους και τον εξοπλισμό των παιδικών χαρών, οι οποίοι είναι για μικρά παιδιά και θα πρέπει να σταματήσουν οι καταστροφές και οι βανδαλισμοί των οργάνων και του χώρου των παιδικών χαρών, γιατί καμία πιστοποίηση που γίνεται μία χρονική στιγμή, δεν μπορεί να το αναιρέσει αυτό.
Θέλουμε σε αυτό το σημείο να τονίσουμε ότι οι πιστοποιημένες παιδικές χαρές, δεν σημαίνει ότι εξασφαλίζεται ότι δεν μπορεί να συμβεί ατύχημα. Τα ανθρώπινα ατυχήματα, έχουν αιτία πολύ συχνά και την ανθρώπινη απροσεξία και την κακιά στιγμή. Μέσα στο σπίτι μας είμαστε και από απροσεξία το παθαίνουμε το ατύχημα.
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................