ΚΚΕ_Αποχαιρετισμός του σ. Βαγγέλη Κωνσταντίνου

 



Τομεακή Οργάνωση

Αιτωλοακαρνανίας

Ι. Σταΐκου 2 ,30100  ΑΓΡΙΝΙΟ,

τηλ. :2641057875, Fax:2641026654,

e-mail : kke_ne_aitnias@yahoo.gr





ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Τομεακή Επιτροπή Αιτωλοακαρνανίας και η Κομματική Οργάνωση Δυτικού Αγρινίου του ΚΚΕ, αποχαιρετούν με θλίψη το σ. Βαγγέλη Κωνσταντίνου, που «έφυγε» ξαφνικά από κοντά μας, την Τρίτη 5 Δεκέμβρη.

Ο σ. Βαγγέλης, γεννήθηκε το 1951 και από μικρή ηλικία βγήκε στο μεροκάματο. Δούλεψε στον κλάδο της οικοδομής σαν μπογιατζής. Από νωρίς γράφτηκε στο τότε σωματείο μπογιατζήδων.

Έγινε μέλος του Κόμματος, στα τέλη της δεκαετίας του 1970. Υπήρξε γραμματέας της ΚΟΒ Οικοδόμων Αγρινίου, στα μέσα της δεκαετίας του 1980.

Για χρόνια ήταν μέλος της διοίκησης της Ένωσης Οικοδόμων Αιτωλοακαρνανίας και μετά τη συνταξιοδότηση του, μέλος του προεδρείου και της διοίκησης του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Αιτωλοακαρνανίας, μέχρι και σήμερα, ενώ υπήρξε και για μικρό χρονικό διάστημα και πρόεδρος του.

Στάθηκε σταθερός στη δράση του με το Κόμμα, αλλά και στο κίνημα μέσα από τις χρεώσεις που είχε αναλάβει κατά καιρούς.

Τον αποχαιρετούμε και εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του και όλους τους οικείους του. Θα τον θυμόμαστε πάντα στους καθημερινούς αγώνες που δίνουμε.

Η κηδεία του θα γίνει αύριο Πέμπτη, στο Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στο Αγρίνιο, στις 4μμ.


Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................