ΛΕΥΚΑΔΑ: O Πολιτιστικός & Μορφωτικός Σύλλογος Φυτειών ''Ακαρνανικό Φως'' στην εκδήλωση του πολιτιστικού συλλόγου Πηγαδισάνων με σκοπό την ανάδειξη της τοπικής γαστρονομίας.

 Για μια ακόμα φορά ο σύλλογός μου συμμετείχε σε μία γιορτή γαστρονομίας και ανάδειξης της ξηρομερίτικης κουζίνας.Καλεσμένος από το σύλλογο Πηγαδισάνων Λευκάδας ταξίδεψε τους ντόπιους στις μυρωδιές των τοπικών εδεσμάτων που με χαρά οι κυρίες του χωριού προσέφεραν. Ηταν πράγματι για όμορφη εμπειρία και ένα ωραίο αντάμωμα με άλλους συλλόγους και γνωριμίες με ξεχωριστούς ανθρώπους σε αυτή την υπέροχη πλατεία του γραφικού χωριού.


Ευχαριστούμε τον σύλλογο Πηγαδισάνων για την πρόσκληση, ευχαριστούμε την κα.Παρθενία Χαρίτου πρόεδρο του ΕΠΠΙ-ΔΡΟΥΜΕ ΑΜΚΕ που συντόμισε την όμορφη γιορτή.Ευχαριστούμε τον Δ.Ξηρομέρου για την οικονομική κάλυψη της μετακίνησης μας από τον κ.Σταύρο Κουτσομπίνα αλλά κι ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χωριανούς μας που μας τίμησαν με την παρουσία τους και τα εδέσματα τους.































ΠΗΓΗ: facebook

Πολιτιστικός & Μορφωτικός Σύλλογος Φυτειών Ακαρνανικό Φως 

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................