Ο Δήμος Ξηρομέρου συμμετέχει φιλοξενούμενος στο περίπτερο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στην OPAP MARATHON EXPO 2023


ΠΗΓΗ: facebook Δημάρχου Ξηρομέρου Γιάννη Τριανταφυλλάκη

Ο Δήμος Ξηρομέρου συμμετέχει φιλοξενούμενος στο περίπτερο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στην OPAP MARATHON EXPO 2023 που έρχεται όχι απλά να επαναλάβει την επιτυχία της προηγούμενης αλλά και να διευρύνει ακόμα περισσότερο την απήχηση και τις τεράστιες προοπτικές της, παρά τις αντίξοες, ομολογουμένως, οικονομικές και επιχειρηματικές συνθήκες.

Το απόλυτο αθλητικό εκθεσιακό event της πρωτεύουσας και αδιαμφισβήτητο γεγονός ορόσημο στην Ελλάδα του σήμερα!
Που και πότε γίνεται η Έκθεση;

Η Έκθεση θα φιλοξενηθεί φέτος στο ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΦΑΛΗΡΟΥ (Εγκατάσταση ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ) την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου από τις 13:00 έως τις 20:00, την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου από τις 10:00 έως τις 20:00, την Παρασκευή 10 και το Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2023 από τις 10:00 έως τις 19:00.
Κέντρο Εξυπηρέτησης Δρομέων
Το Κέντρο Εξυπηρέτησης Δρομέων για όσους συμμετέχουν στους Αγώνες Δρόμου του 40ου Μαραθώνιου Αθήνας, λειτουργεί παράλληλα με την Έκθεση, τις ίδιες ώρες και ημέρες από την Τετάρτη έως και την Παρασκευή (8-10 Νοεμβρίου 2023), ενώ το Σάββατο 11 Νοεμβρίου θα λειτουργήσει από τις 10.00 έως τις 18.00 (αυστηρώς).
Ποιες είναι οι θεματικές ενότητες της Έκθεσης;
Η OPAP MARATHON EXPO είναι μια Έκθεση:
Για τον Αθλητισμό
Για τον Τουρισμό
Για την Υγεία
Τι θα δω στην Έκθεση ως επισκέπτης;
- Τα νέα αθλητικά και δρομικά είδη και αξεσουάρ και θα εκμεταλλευτώ τις προσφορές αγορών των εταιρειών που ισχύουν μόνο για τους επισκέπτες της Έκθεσης.
- Τα περίπτερα άλλων Διεθνών Μαραθωνίων και Αγώνων Δρόμου και θα μιλήσω με τους εκπροσώπους τους.
- Τα αθλητικά τουριστικά πακέτα που προσφέρουν τα Ταξιδιωτικά Γραφεία σε ειδικές τιμές, συνδυάζοντας τη συμμετοχή ή παρακολούθηση αθλητικών διοργανώσεων και δραστηριοτήτων με την επίσκεψη σε ονειρεμένους προορισμούς ανά τον κόσμο.
- Τα προϊόντα διατροφής και υγείας που συμπληρώνουν τις ανάγκες κάθε δρομέα και φίλου του αθλητισμού.
- Τις υπηρεσίες και τα προϊόντα των διαφόρων χορηγών του Μαραθωνίου Αθήνας, του Αυθεντικού, καθώς και διάφορα δώρα τους που είναι και ενδιαφέροντα και χρήσιμα για δρομείς και επισκέπτες.
Η είσοδος είναι ελεύθερη
Το Πλεονέκτημα της OPAP Marathon EXPO
1. Πρόκειται για μια Έκθεση με δυναμική άνοδο χρόνο με το χρόνο που συνδέεται με την αύξηση των συμμετοχών και του κύρους του Μαραθωνίου Αθήνας, του Αυθεντικού.
2. To κοινό της είναι στοχευμένο με συγκεκριμένα ποιοτικά χαρακτηριστικά και υψηλό οικονομικό επίπεδο.
3. Είναι η μόνη Έκθεση με προϊόντα και υπηρεσίες Αθλητισμού που έχει διεθνές κοινό.
4. Είναι μια Έκθεση που έχει εξασφαλισμένους χιλιάδες επισκέπτες διότι οι δρομείς του Μαραθωνίου Αθήνας, του Αυθεντικού θα περάσουν υποχρεωτικά από την Έκθεση για να παραλάβουν το απαραίτητο υλικό για την έγκυρη συμμετοχή τους στους αγώνες που διεξάγονται στο πλαίσιο του Μαραθωνίου Αθήνας, του Αυθεντικού την Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2021, ενώ η είσοδος είναι δωρεάν.
5. Δίνει τη δυνατότητα BTL ενεργειών με άμεσα και απτά αποτελέσματα, ενώ προωθεί την αμεσότητα στην επαφή με τον τελικό καταναλωτή και δίνει άμεσο feedback για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας.


Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................