Αρετή Γριτσίπη: Ζητώ τη στήριξη στο πρόσωπο μου και την εμπιστοσύνη σας, για ένα Αστακό ακόμα καλύτερο σε όλα τα επίπεδα, για εμάς και τα παιδιά μας.

 

Αρετή Γριτσίπη: Ζητώ τη στήριξη στο πρόσωπο μου και την εμπιστοσύνη σας, για ένα Αστακό ακόμα καλύτερο σε όλα τα επίπεδα, για εμάς και τα παιδιά μας.


Της Αρετής Γριτσίπη.

Πρόεδρος Κοινότητας Αστακού.


Αγαπητοί συνδημότες.

Με την τιμητική σας ψήφο εκλέχθηκα Πρόεδρος της Κοινότητας Αστακού για την τετραετία 2019-2023 και θέτω πάλι την υποψηφιότητα μου για Πρόεδρος της Κοινότητας Αστακού στην κρίση σας.

Ως Πρόεδρος της Κοινότητας Αστακού, άσκησα με ευσυνειδησία και χωρίς διακρίσεις προς όλους του Αστακιώτες, αλλά και για το καλό του αγαπημένου μας Αστακού, τις αρμοδιότητες και τα καθήκοντα που έχουν οι Πρόεδροι των Κοινοτήτων.

Ως γυναίκα πιστεύω στην μεγαλύτερη συμμετοχή των γυναικών σε θέσεις πολιτικής ευθύνης. Ο χώρος της πολιτικής στη πατρίδα μας είναι ανδροκρατούμενος, όμως η παρουσία της γυναίκας έρχεται και πετυχαίνει την διαφορά. Μπορεί να οφείλεται και στην υψηλότερη ενσυναίσθηση που έχουμε εμείς οι γυναίκες.

Οι εκλεγμένες γυναίκες έχουν αποδείξει και αποδεικνύουν συνεχώς, πως μπορούν να είναι ικανές και αποτελεσματικές, να ανταποκρίνονται στις σύγχρονες προκλήσεις και να πετυχαίνουν στόχους.

Πλέον η ισχυρή γυναικεία προσωπικότητα δίνει το παρόν σε κάθε τομέα της κοινωνικοοικονομικής ζωής της πατρίδας μας, με όραμα, με πράξη, με έμπνευση και δημιουργία. 

Εύχομαι πολύ σύντομα η συμμετοχή των γυναικών στα κοινά και η εκλογή τους, να είναι κάτι συνηθισμένο και φυσιολογικό, που να μην χρειάζεται ποια η αναγκαστική ποσόστωση του 40% στις γυναικείες υποψηφιότητες στα ψηφοδέλτια εθνικών και αυτοδιοικητικών εκλογών.

Όσον αφορά το πρόσωπο μου, με την συνεργασία όλου του Κοινοτικού Συμβουλίου και όλων των Αστακιωτών, της δημοτικής αρχής, του Δημάρχου μας Γιάννη Τριανταφυλλάκη και της ομάδας του, το έργο που έγινε στην Κοινότητα Αστακού, σας είναι γνωστό και μπορείτε να το αξιολογήσετε.

Πεποίθηση μου είναι ότι κάναμε πολλά και έχουμε να κάνουμε ακόμα περισσότερα, γιατί εχθρός του καλού είναι πάντα το καλύτερο.

Ζητώ τη στήριξη στο πρόσωπο μου και την εμπιστοσύνη σας, για ένα Αστακό ακόμα καλύτερο σε όλα τα επίπεδα, για εμάς και τα παιδιά μας.


Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................