Υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος Τ.Κ. Καραΐσκάκη Χριστόδουλος Ρηγάλος : Το Καραϊσκάκης έχει αποφασίσει να γυρίσει σελίδα και αυτό δεν αλλάζει.

 


Εμείς, οι υποψήφιοι τοπικοί και δημοτικοί σύμβουλοι, με το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού, ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ του Κ.Σάββα, με αυτή μας τη παρέμβαση, θέλουμε να επικοινωνήσουμε στους συγχωριανούς μας, τις θέσεις και τις προτάσεις μας για την Κοινότητα.
Πρώτα και κύρια, θέλουμε να κάνουμε απολύτως ξεκάθαρο ότι
κανένας απο εμάς δεν προσβλέπει σε κανενός είδους αντάλλαγμα με την συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο του Κ. Σάββα.

Κίνητρό μας είναι η αγάπη για το χωριό, η διάθεσή μας για προσφορά και η ικανοποίηση μας, όταν βλέπουμε τους ανθρώπους και το χωριό μας να εξελίσσονται και να προοδεύουν.
Για εμάς, είναι προφανές, ότι η Δημοτική Αρχή έχει τις δικές της μεγάλες ευθύνες για την σημερινή κατάσταση στην καθημερινότητα και τις υποδομές της κοινότητας.
Καθ'όλη την διάρκεια της θητείας της, οι παρεμβάσεις στο χωριό ήταν χωρίς σχεδιασμό, πρόχειρα, επιλεκτικά, για λίγους και κατόπιν υποδείξεων.
Ο πρόεδρος και η πλειοψηφία του Τοπικού Συμβουλίου που ανήκουν στην παράταξη του Δημάρχου αλλά κυρίως, ο πρώην πρόεδρος ήταν απόντες από την καθημερινότητα, αδιάφοροι για τα μικρά ή μεγάλα προβλήματα του χωριού.
Αδυνατούν να σχεδιάσουν και να υλοποιήσουν λύσεις στα προβλήματα..
Και έρχονται σήμερα... οι ίδιοι άνθρωποι, που το χωριό εμπιστεύτηκε το 2019 και ζητάνε ξανά την ψήφο.
 Υπάρχει κάποιος, που πιστεύει ότι τώρα θα τα κάνουν διαφορετικά; Ούτε θέλουν, ούτε μπορούν να τα κάνουν διαφορετικά...
Διαχρονικά, μια μικρή μειοψηφία σε αγαστή συνεργασία με κέντρα και παράκεντρα εξουσίας, με μεθοδεύσεις και συμφωνίες πίσω από κλειστές πόρτες και με μόνη επιδίωξη το προσωπικό όφελος και την εξυπηρέτηση ενός στενού πυρήνα φίλων και ψηφοφόρων και αδιαφορώντας πλήρως για τα προβλήματα του χωριού μας, έχουν οδηγήσει τα πράγματα στην σημερινή απαράδεκτη κατάσταση.
Δυστυχώς για το χωριό, η πρόοδος και η ευημερία τής Κοινότητας δεν ήταν ποτέ στις προτεραιότητες τους .
Στο χωριό που εμείς θέλουμε και παλεύουμε:
1. Το τοπικό συμβούλιο θα είναι παρών στην διαχείριση της καθημερινότητας και μέσω των γενικών συνελεύσεων, οι κάτοικοι θα έχουν λόγο και θα συνδιαμορφώνουν με τις προτάσεις τους το σχεδιασμό και τις δράσεις του τοπικού συμβουλίου
2. Ύδρευση
Καθαρισμός των Πηγών της γεώτρησης και του δικτύου ύδρευσης,  καθαρισμός και χλωρίωση των δεξαμενών, όπως επίσης αξιόπιστες χημικές αναλύσεις του νερού έτσι ,ώστε να γνωρίζουμε όλοι τι νερό φτάνει στις βρύσες μας.
3, Αγροτική οδοποιία
Όλοι θα πρέπει να έχουν πρόσβαση στις κτηνοτροφικές μονάδες, τα χωράφια και τους ελαιώνες, χωρίς απαραίτητα να είναι ψηφοφόροι ή φίλοι του προέδρου ή του αντιδημάρχου.
4. Αντιπλημμυρική προστασία
Θα πρέπει άμεσα να γίνουν παρεμβάσεις και σοβαρός καθαρισμός του Ξεροπόταμου, που διασχίζει το χωριό, με επίβλεψη μηχανικού, καθώς σε πολλά σημεία υπάρχουν σοβαρά προβλήματα που ζητούν λύση. 
Καθαρισμός σε όλα τα αυλάκια περιμετρικά και μέσα στο χωριό.
5. Προφήτης Ηλίας
Ασφαλτόστρωση του δρόμου για το παλιό χωριό και τον Προφήτη Ηλία.
Αφήσαμε τελευταίο το μοναστήρι του Προφήτη Ηλία, που για εμάς είναι ένα ξεχωριστό και πολύ σημαντικό κεφάλαιο.
 Θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για επισκευή, αναστήλωση και ανάδειξη του μοναδικού ιστορικού και θρησκευτικού μνημείου, καθώς η κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει, μόνο θλίψη και ντροπή μπορεί να προκαλέσει, όχι μόνο σε εμάς τους Καραισκακιωτες, που ούτως ή άλλος έχουμε και μια ιδιαίτερη σχέση μαζί του, αλλά και σε κάθε άνθρωπο που σέβεται την ιστορία και τον πολιτισμό του.
Κλείνοντας καλούμε όλες και όλους εσάς που πιστεύετε ότι πρέπει να αλλάξουμε πορεία, να μην υποκύψετε σε κατασκευασμένα και πλαστά διλήμματα, που στόχο έχουν να κρατούν δέσμιο το χωριό, στα συμφέροντα και την αλαζονεία αυτών που όλοι γνωρίζουμε .
Τώρα πια είμαστε περισσότεροι και το γνωρίζουν, όμως κανένας δεν περισσεύει.   Σε αυτή την μάχη ...ας σταθούμε ο ένας δίπλα στον άλλο με αξιοπρέπεια ήθος και αλληλεγγύη και να γνωρίζουμε ότι κανένας Δήμαρχος δεν θα νοιαστεί για το χωριό μας, εάν εμείς δεν διεκδικήσουμε αυτά που δικαιούμαστε.
Το Καραϊσκάκης έχει αποφασίσει να γυρίσει σελίδα και αυτό δεν αλλάζει.
Στις 8 του Οκτώβρη το μήνυμα της κάλπης θα είναι ΟΧΙ κύριοι δεν μπορείτε να παίζετε με την τύχη ενός χωρίου και την νοημοσύνη και αξιοπρέπεια των κατοίκων του επιβάλλοντας τα δικά σας θέλω.
Και να θυμόμαστε η ψήφος είναι σαν την σφαίρα ..δεν γυρίζει πίσω...
Υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος Τ.Κ. Καραΐσκάκη

                      Χριστόδουλος Ρηγάλος
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................