Η ψηφοθηρία και ο διαχωρισμός των πολιτών, βλάπτουν το Ξηρόμερο

 

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Η ψηφοθηρία και ο διαχωρισμός των πολιτών, βλάπτουν το Ξηρόμερο!


Η Δημοτική Αρχή, δυστυχώς, φροντίζει με την καθημερινή πρακτική της να επιβεβαιώνει ότι δεν είναι Δημοτική Αρχή όλων των Δημοτών και συμπολιτών μας, αλλά διαχωρίζει Προέδρους Κοινοτήτων σε «ημέτερους» και μη, τιμωρώντας με αυτό τον τρόπο όχι μόνο τους Προέδρους, που δεν συμπορεύονται μαζί της αλλά και τους κατοίκους των Κοινοτήτων που «έκαναν το λάθος» να εκλέξουν Πρόεδρο που δεν είναι της αρεσκείας του Δημάρχου.


Τον τελευταίο καιρό δύο καταγγελίες Προέδρων Κοινοτήτων και συγκεκριμένα του Προέδρου της Παπαδάτου κ. Νίκου Ζαρέντη και μόλις, χθες, του Προέδρου της Παλαιομάνινας κ. Σπύρου Ζώγα έφεραν στην επιφάνεια για ακόμη μια φορά απαράδεκτη μεροληπτική συμπεριφορά της Δημοτικής Αρχής σε Προέδρους μη αρεστών σε αυτήν, τους οποίους αγνοεί προκλητικά και αποφεύγει μαζί τους την οποιαδήποτε συνεργασία για την αντιμετώπιση των προβλημάτων συγκεκριμένων Κοινοτήτων.

Όπως καταγγέλλουν οι Πρόεδροι των δύο Κοινοτήτων, η Δημοτική Αρχή ενεργεί μέσω των Αντιδημάρχων και Τοπικών Συμβούλων ψηφοθηρικά ικανοποιώντας προσωπικά αιτήματα και ανάγκες των δικών τους ψηφοφόρων, αγνοώντας, την ίδια στιγμή τις αποφάσεις των Τοπικών Συμβουλίων, που προβλέπουν την επίλυση των τοπικών προβλημάτων που απασχολούν το σύνολο των κατοίκων των Κοινοτήτων και όχι μόνον των «δικών μας ανθρώπων».

Εμείς είμαστε και θα είμαστε ως νέα Δημοτική Αρχή υπέρ της ισότιμης μεταχείρισης και αντιμετώπισης τόσο του συνόλου των Προέδρων Ξηρομέρου, και, φυσικά, των Δημοτών και συμπολιτών μας. Για εμάς όλοι οι Δημότες θα είναι το ίδιο και θα τυγχάνουν της ίδιας μεταχείρισης από την Δημοτική Αρχή. Με τους Προέδρους των Κοινοτήτων θα έχουμε άριστη συνεργασία, είτε έχουν εκλεγεί με τον Συνδυασμό μας είτε με άλλο Συνδυασμό. Δεν θα φθάσουμε ποτέ στο σημείο να τιμωρήσουμε τους συμπολίτες μας επειδή επέλεξαν για Πρόεδρο , κάποιον που δεν ανήκει στο Συνδυασμό μας.

Μέλημά μας θα είναι να «αναστήσουμε» τα Τοπικά Συμβούλια, τα οποία θα έχουν τον πρώτο λόγο στην καταγραφή και αντιμετώπιση των προβλημάτων κάθε χωριού.

Καταγγέλλουμε αυτές τις απαράδεκτες συμπεριφορές της Δημοτικής Αρχής και καλούμε τους Δημότες να επαγρυπνούν ώστε αυτές οι συμπεριφορές που απαξιώνουν το θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και οδηγούν στο μαρασμό το Ξηρόμερο, να εκλείψουν μια δια παντός.

Από το γραφείο Τύπου και επικοινωνίας

https://xiromero-neamera-katharaxeria.blogspot.com/

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................