ΔΩΡΕΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΟΛΥΖΟΥ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ‘’ΣΚΕΠΗ’’

  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



ΔΩΡΕΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΟΛΥΖΟΥ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ‘’ΣΚΕΠΗ’’



Ανακοίνωση Συλλόγου Κοινωνικής Αλληλεγγύης :


Το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου  εν όψει της έναρξης της σχολικής χρονιάς μας επισκέφθηκε ο κύριος Αλέξανδρος Πολύζος ανακοινώνοντας την δωρεά σχολικών ειδών που θα πραγματοποιούσε στο σύλλογο μας. Εν μέσω ενός πρωτοφανούς κύματος ακρίβειας η ξεχωριστή αυτή πρωτοβουλία δίνει μία μεγάλη οικονομική ανακούφιση σε πολλές οικογένειες που έχουν ανάγκη !


<<Μετά από ένα όμορφο καλοκαίρι, βρίσκομαι εδώ με θετική ενέργεια για να προσφέρω απαραίτητα εφόδια που θα επιτρέψουν στα παιδιά να γίνουν καλύτεροι άνθρωποι χρηστοί πολίτες στην κοινωνία.Κανένα παιδί να μην μένει χωρίς τα απαραίτητα εφόδια και εξοπλισμό για το ταξίδι στα μονοπάτια της γνώσης που καθιστά τον άνθρωπο δυνατό και ικανό >>δήλωσε ο κ.Πολυζος .


Ευχαριστούμε θερμά τις "ασφαλιστικές υπηρεσίες Αλέξανδρος Πολύζος" και την διοίκηση για την ευγενική και έμπρακτη προσφορά τους για τους μαθητές του συλλόγου ‘’ΣΚΕΠΗ’’.


Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................