Φαρμακευτικός Σύλλογος Αιτωλοακαρνανίας ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΙΔΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ-ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 


Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αιτωλοακαρνανίας προχωρά στην συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, για να στηρίξει τους συμπολίτες μας που επλήγησαν από τις
 καταστροφικές πλημμύρες της κακοκαιρίας Daniel. Συγκεντρώνουμε στο γραφείο του Συλλόγου μας (Χαριλάου Τρικούπη 38, Μεσολόγγι) τα εξής είδη πρώτης ανάγκης:

                - Εμφιαλωμένο νερό.
                - Τρόφιμα μακράς διάρκειας συσκευασμένα έτοιμα προς κατανάλωση (γάλα εβαπορέ, βρεφικές κρέμες, κονσέρβες, δημητριακά, παξιμάδια, αλεύρι, ζυμαρικά κ.α.)
                - Είδη προσωπικής και ατομικής υγιεινής. 
    Ο Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αιτωλοακαρνανίας και Βουλευτής Θανάσης Παπαθανάσης δήλωσε: «Αυτές τις δύσκολες ώρες για τους συμπολίτες μας στεκόμαστε δίπλα τους, τους συνδράμουμε και δείχνουμε εμπράκτως την αλληλεγγύη μας». 
    Η συγκέντρωση των ειδών θα πραγματοποιηθεί στο Γραφείο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αιτωλοακαρνανίας Χαριλάου Τρικούπη 38, Ι.Π. Μεσολογγίου από Δευτέρα 11/9/23 έως Παρασκευή 15/9/23 και ώρες 9.00-14.00
    Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2631026976.

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................