Τι δείχνει Δημοσκόπηση. Στα όρια Στατιστικού λάθους η διαφορά Τριανταφυλλάκη-Σάββα

 

Γράφει -Σχολιάζει-Αποκαλύπτει

Ο ΘΩΜΑΣ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ



Στα όρια του στατιστικού λάθους κινείται, πλέον, η διαφορά μεταξύ Τριανταφυλλάκη-Σάββα μια ημέρα πριν κλείσουν οριστικά οι κατάλογοι των υποψηφιοτήτων και κοντά σαράντα ημέρες πριν την η 8η Οκτωβρίου, ημέρα διεξαγωγής των Αυτοδιοικητικών Εκλογών.


Σύμφωνα με απολύτως ασφαλείς πληροφορίες μου, η Δημοσκόπηση που διενεργείται, τις τελευταίες ημέρες ,από αξιόπιστο ενημερωτικό φορέα της Αιτωλοακαρνανίας, δίνει ελαφρύ προβάδισμα στον κ. Τριανταφυλλάκη της τάξης του 2% με 3% έναντι του κ Σάββα, με τον δικαστή να ροκανίζει με ταχύτητα την διαφορά, ώρα με την ώρα , μέρα με την ημέρα.

Το δείγμα, προς το παρόν είναι περί τα 200 άτομα-ψηφοφόρους , και δεν μπορεί , επιστημονικά, να θεωρηθεί ασφαλές, κάτι που θα συμβεί τις αμέσως επόμενες ώρες, που αναμένεται να φθάσει τα 500 άτομα.

Να σημειωθεί ότι τα στοιχεία της δημοσκόπησης δεν είναι επηρεασμένα από τις τελευταίες εξελίξεις, όπως η ανακοίνωση της υποψηφιότητας Γαλούνη και η φημολογούμενη υποψηφιότητα, ή συμπαράταξη Πανταζή και της πιστής ομάδας του με τον Συνδυασμό Σάββα.

Τυχόν ανακοίνωση υποψηφιότητας Πανταζή θα γύρει αποφασιστικά την πλάστιγγα υπέρ του Ανώτατου Δικαστή κ. Σάββα και ο Αστακός θα αλλάξει στρατόπεδο, επηρεάζοντας, σε μέγιστο βαθμό τις εξελίξεις και τους συσχετισμούς δυνάμεων στα άλλα χωριά του Ξηρομέρου.

Σε περίπου μια εβδομάδα από σήμερα θα ανακοινωθούν και επίσημα τα αποτελέσματα της Δημοσκόπησης, η οποία σημειωτέον διενεργείται με όλα τα στάνταρς, που προβλέπονται από την ελληνική και Ευρωπαϊκή νομοθεσία. Στοιχείο, που ασφαλώς, διασφαλίζει την αξιοπιστία της.

Εμείς από την πλευρά μας θα φροντίζουμε να σας κρατάμε ενήμερους με  επαγγελματική υπευθυνότητα, αφήνοντας στην άκρη τις Κασσάνδρες και τους λάτρεις των fake news.

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................