Φιλικός αγώνας παλαιμάχων πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή 11 Ιουνίου 2023 μεταξύ των ομάδων ΑΡΗ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ- Α.Ε.Κ.ΑΓΙΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

 


Φιλικός αγώνας παλαιμάχων πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή 11 Ιουνίου 2023 μεταξύ των ομάδων ΑΡΗ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ- Α.Ε.Κ.ΑΓΙΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ στη Πετρούπολη Αττικής.


ΟΙ Παλαίμαχοι της Α.Ε.Κ.ΑΓΙΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ ευχαριστούν θερμά τους παλαίμαχους του ΑΡΗ για την υποδοχή και την άψογη φιλοξενία και δεσμεύτηκαν να ανταποδώσουν  σε επόμενη αναμέτρηση στο Αγρίνιο.

Με αφορμή το χθεσινό φιλικό αγώνα βραβεύτηκαν Παλαίμαχοι και από της δύο ομάδες.

Συγκεκριμένα :


Η ομάδα των Παλαιμάχων του ΑΡΗ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ βράβευσε την ομάδα της Α.Ε.Κ καθώς και τον βετεράνο ποδοσφαιριστή ΒΑΣΙΛΗ ΣΒΑΡΝΑ ο οποίος διετέλεσε πρόεδρος Παλαιμάχων του ΑΡΗ και μέλος της Α.ΕΚ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ.

Η Α.ΕΚ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ βράβευσε την ομάδα των Παλαιμάχων του ΑΡΗ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του ΑΡΗ , ΒΑΓΓΕΛΗ ΒΕΡΓΟ για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο τον δημοσιογράφο ΝΙΚΟΛΑ ΑΓΓΕΛΙΔΗ για την προσφορά του στη δημοσιογραφία καθώς και για την προβολή των Παλαιμάχων της Α.Ε.Κ.

Επίσης ο Σύλλογος της  Α.ΕΚ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ βράβευσε παλιούς ποδοσφαιριστές που διαμένουν μόνιμα στην Αθήνα ,μέσα σε κλίμα συγκίνησης καθώς αρκετοί από αυτούς βρέθηκαν μετά από πολλά χρόνια .

Τιμήθηκαν 

ΝΙΚΟΣ ΠΑΤΣΗΣ-ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΡΑΓΟΜΑΛΟΣ-ΝΙΚΟΣ &ΛΑΚΗΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ-ΑΡΗΣ ΝΤΑΛΑΣ-ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΒΟΣ-ΘΥΜΙΟΣ ΨΑΡΡΑΣ-& ΜΑΝΟΣ ΜΑΡΝΕΖΟΣ

Να σημειώσουμε ότι κατά την επίσκεψή τους στην Αθήνα οι παλαίμαχοι της  Α.ΕΚ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ  περπάτησαν στο ιστορικό κέντρο της πόλης ΘΗΣΕΙΟ-ΠΛΑΚΑ-ΨΥΡΡΗ όπου και τους εντόπισε ο φακός του Μπαμπίνη ΙΝ.

































Τέλος να επισημάνουμε ότι το φιλικό αυτό παιχνίδι το παρακολούθησε ο πρόεδρος της ΟΠΣΥΞ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ οποίος είχε μια σύντομη συνομιλία με τους συμπατριώτες .












































Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................