Διοργάνωση 1ου ''Authentic Big Blue West – The Ionian Edition 28/8-3/9/2023''.

 

1ο Authentic Big Blue West The Ionian Edition

Ημερομηνία 30/5/2023
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
Διοργάνωση 1ου ''Authentic Big Blue West – The Ionian Edition 28/8-3/9/2023''.
 
Πρoχωρούν οι διαδικασίες για την διοργάνωση του 1ου ''Authentic Big Blue West – The Ionian Edition 28/8-3/9/2023", ενός καταδυτικού αγώνα με συμμετοχές αθλητών απ´ όλο τον κόσμο, πασίγνωστων στην ελεύθερη κατάδυση.
Ο αγώνας έχει ως έμπνευση την γνωστή εμβληματική κινηματογραφική ταινία ''Απέραντο Γαλάζιο'' του Λυκ Μπεσόν, με τους γνωστούς ηθοποιούς Ζαν Μαρκ Μπαρ, Ζαν Ρενό και Ροζάνα Αρκέτ. Η διοργάνωση έχει την αδειοδότηση της ελληνικής ομοσπονδίας ΕΟΥΔΑ http://www.eoyda.gr/ και της παγκόσμιας ομοσπονδίας CMAS https://www.cmas.org/
Η διοργάνωση του 1ου ''Authentic Big Blue West – The Ionian Edition 28/8-3/9/2023", θα πραγματοποιηθεί τον προσεχή Σεπτέμβριο στο Ιόνιο και συγκεκριμένα στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Μύτικα, Καλάμου, Μεγανησίου και Παλαίρου.
 
Για την διοργάνωση έχει βγει δελτίο τύπου: 
 
Στα πλαίσια της επικείμενης διοργάνωσης, εμφανίστηκε στην καθημερινή ενημερωτική εκπομπή ''Περίμετρος'', που μεταδίδεται 14:00 – 15:00 στην ΕΤ3, με την δημοσιογράφο Κατερίνα Ρενιέρη, ο παγκόσμιος πρωταθλητής Χρήστος Καρέλος στην ελεύθερη κατάδυση, που έλκει την καταγωγή του από τον Δήμο Ακτίου – Βόνιτσας (Κατούνα).
  

 
ΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................