Μέσα σε μια ζεστή και οικογενειακή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε και φέτος με επιτυχία ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Παπαδαταίων Ξηρομέρου «Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ», την Κυριακή 12/03/2023 μεσημέρι, στη μουσική ταβέρνα «ΜΟΥΡΙΕΣ» στο Περιστέρι.

Μέσα σε μια ζεστή και οικογενειακή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε και φέτος με  επιτυχία ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Παπαδαταίων Ξηρομέρου «Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ», την Κυριακή 12/03/2023 μεσημέρι, στη μουσική ταβέρνα «ΜΟΥΡΙΕΣ» στο Περιστέρι.
Οι Παπαδατιώτες, οι φίλοι και οι φίλες του Συλλόγου, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Δ.Σ. πέρασαν ένα όμορφο μεσημέρι Κυριακής.

     

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: ο Δήμαρχος Ξηρομέρου, Γιάννης Τριανταφυλλάκης, ο Αντιδήμαρχος Σωτήρης Γερόλυμος, ο π. Υπουργός Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Κουρουμπλής, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Δήμου Ξηρομέρου, Κώστας Γεωργούλας και Ιωάννης Ζορμπάς, ο Πρόεδρος της ΠΑΝ.ΣΥ. Παναγιώτης Χολής, ο επίτιμος Πρόεδρος της ΠΑΝ.ΣΥ. και υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Ξηρομέρου  Αλέκος Σάββας, από την Ο.Π.ΣΥ.Ξ.: ο Αντιπρόεδρος, Βασίλης Μπουρνάζος,  ο Γ. Γραμματέας, Θανάσης Γεροδημήτρης, η Ταμίας, Μαρία Μαντζάνα, ο Πρόεδρος του Συλλόγου  Φυτειωτών, Δημοσθένης Κουτσομπίνας,  η Πρόεδρος του Συλλόγου Μαναστηρακιωτών, Αθανασία Φουσέκη,  ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου  Προδρόμου και μέλος του Κ.Σ. της ΟΠΣΥΞ, Φώτης Νικολές   ο Γ. Γραμματέας Συλλόγου Βονιτσάνων και μέλος του Κ.Σ. της ΟΠΣΥΞ, Γιώργος Μπρούμος, ο πρόεδρος του συνδέσμου Ξηρομεριτών Μάκης Ζορμπάς οι υποψήφιοι Βουλευτές στο νομό μας με τον ΣΥΡΙΖΑ, Σταύρος Καραγκούνης και Γρηγόρης Θεοδωράκης. Τις ευχές για καλή επιτυχία μας έστειλε ο Πρόεδρος του Χωριού μας Νίκος Ζαρέντης καθώς και οι Βουλευτές του Νομού Σπήλιος Λιβανός, Ν.Δ., ο Θάνος Μωραϊτης και ο Γιώργος Βαρεμένος, ΣΥΡΙΖΑ.


Το Δ.Σ. του Συλλόγου  ευχαριστεί θερμά, όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, τους χορηγούς της λαχειοφόρου αγοράς, Χρήστο Γκολεζάκη και Ολυμπία Τσάκαλου, καθώς και όλους όσους βοήθησαν στην επιτυχημένη διοργάνωση της χοροεσπερίδας, εύχεται χρόνια πολλά με υγεία – ευτυχία- αγάπη – αλληλεγγύη σ΄ όλο τον κόσμο.

                                 Και του χρόνου!!  






















Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................