Τα Φώτα στον Μύτικα (video και φωτογραφίες).


ΠΗΓΗ: mytikaspress

Με ξεχωριστή λαμπρότητα γιορτάστηκαν τα Άγια Θεοφάνεια στον Μύτικα. Γιορτάσαμε την βάπτιση του Χριστού στον Ιορδάνη ποταμό από τον Ιωάννη τον Πρόδρομο. Η ονομασία Θεοφάνεια προέρχεται γιατί την ώρα που ο Ιωάννης ο Πρόδρομος βάπτιζε τον Χριστό, έχουμε φανέρωση ολοκλήρου της Αγίας Τριάδας ταυτόχρονα.
Πατήρ Θεός, Υιός Χριστός και Άγιο Πνεύμα. Η φωνή του Πατήρ Θεού ακούγεται από τον ουρανό, βεβαιώνοντας ότι αυτός είναι ο Υιός του ο αγαπητός και το Πνεύμα το Άγιο «εν είδει περιστεράς» κατεβαίνει και ίπτανται επάνω από τον Ιησού που βαπτίζεται.
Ο καιρός καλοκαιρινός, με ένα κατάλαμπρο ήλιο και η θερμοκρασία υψηλή για την εποχή, όπως ήταν και όλη η περίοδος των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.
Η Χριστίνα Νικολάου  (Christina Tri for Autism) και ο Νίκος ο Καρδής έτοιμοι να βουτήξουν στα νερά να πιάσουν τον σταυρό που θα ρίξει ο παπά Γιώργης. Τον σταυρό έπιασε η Χριστίνα.
Χρόνια Πολλά!!! Και του Χρόνου!!!






































Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................