Σοφία Μπενέκου: Στήριξη των κινητοποιήσεων των κατοίκων και των φορέων του Δήμου Ξηρομέρου, Καλάμου και Καστού, ενάντια στην ΠΟΑΥ Εχινάδων Νήσων και Αιτ/νιας.

 


Στήριξη των κινητοποιήσεων των κατοίκων και των φορέων του Δήμου Ξηρομέρου, Καλάμου και Καστού, ενάντια στην ΠΟΑΥ Εχινάδων Νήσων και Αιτ/νιας.

 Με αφορμή την εκδήλωση διαμαρτυρίας της επιτροπής αγώνα που πραγματοποιήθηκε προ ημερών (11 Δεκεμβρίου)στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελλοπονήσου Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου, για το θέμα της Π.Ο.Α.Υ Εχινάδων Νήσων και Αιτωλ/νιας, δηλώνω την αμέριστη συμπαράσταση μου στον δίκαιο  αγώνα. 



Όλοι μαζί θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για ακύρωση του Π.Δ της ΠΟΑΥ που μετατρέπει τις πανέμορφες ακτές μας σε βιομηχανική περιοχή. Αγωνιζόμαστε για ελεύθερες παραλίες και ακτές, την απρόσκοπτη χρήση τους από τους πολίτες και για την προστασία του περιβάλλοντος απαραίτητο στοιχείο για την επιβίωση των κοινωνιών. Όλοι μαζί συμβάλουμε στην ενδυνάμωση της περιβαλλοντικής συνείδησης για καλό του τόπου και των κατοίκων του.

Το γαλάζιο της θάλασσας είναι το κίνητρο σε όλο αυτό για τις μνήμες που ήδη έχουμε και σε όλα αυτά που θέλουμε να συνεχίζουμε να ζούμε στις παραλίες του τόπου μας.

Υπήρξα υποψήφια δημοτική σύμβουλος για το δήμο Ξηρομέρου και θα συνεχίσω να ενδιαφέρομαι για τα προβλήματα του τόπου μου  συμβάλλοντας στην επίλυσή τους.

Σοφία Μπενέκου.


Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................