ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ : Οι τελευταίες ….πινελιές, λίγο πριν το Νήμα Γράφει-Σχολιάζει-Αποκαλύπτει Ο ΘΩΜΑΣ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ : Οι τελευταίες ….πινελιές, λίγο πριν το Νήμα 

Γράφει-Σχολιάζει-Αποκαλύπτει 

Ο ΘΩΜΑΣ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ

Τέσσερα εικοσιτετράωρα μας χωρίζουν από την Πέμπτη 31 Αυγούστου, ημέρα κατά την οποία οι Δημοτικές Παρατάξεις θα καταθέσουν τις καταστάσεις των υποψηφίων για τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου. Αυτό θα πρέπει να γίνει έως τις 23.59 το βράδυ της Πέμπτης για όλους τους υποψηφίους, είτε πρόκειται για υποψηφίους των Τοπικών Ψηφοδελτίων, είτε του Γενικού. Εν τέλει, τρεις θα είναι οι Παρατάξεις, που θα διεκδικήσουν τη Δημαρχία Ξηρομέρου.  


Και συγκεκριμένα, η Παράταξη του νυν Δημάρχου κ. Τριανταφυλλάκη ‘’Ξηρόμερο-Δύναμη Ελπίδας-Αλλάζουμε τον Τόπο μας’’, η Παράταξη υπό την Αρχηγία του Ανωτάτου Δικαστή, Προέδρου Εφετών Αλεξάνδρου Σάββα ‘’ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ-ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ-Όλοι Μαζί Μπορούμε ‘’ και η ‘’Λαϊκή Συσπείρωση’’, υπό την Αρχηγία του Δημήτρη Κομπλίτση, με ψηφοδέλτιο αμιγώς προσκείμενο στο ΚΚΕ και Συνεργαζόμενους. 

Οι άλλες δύο Παρατάξεις πλαισιώνονται από υποψηφίους, που ανήκουν σε όλα τα κόμματα, χωρίς να έχουν κάποια κομματική κάλυψη, ή όπως συνηθίζεται να λέγεται ‘’να έχουν πάρει το χρίσμα’’. 

Απ ότι πληροφορούμαστε η Παράταξη Τριανταφυλλάκη θα ολοκληρώσει τα ψηφοδέλτιά της με την ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων των κυρίων Μάντζαρη και Κατσαούνη, ενώ δεν θα θέσει υποψηφιότητα ο Απόστολος Ντίνος.  

Δεν θα είναι υποψήφιος ο Βασίλης Σούλας από το Μύτικα, γνωστός blogger και διαχειριστής του ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS. 

Τυχόν εκπλήξεις μέχρι την κατάθεση των καταστάσεων των υποψηφίων, μάλλον θα πρέπει να αποκλεισθούν, με βάση τα όσα μας είναι γνωστά, έως αυτή τη στιγμή. 

Η παράταξη Τριανταφυλλάκη έχει αυτή τη στιγμή περί τους 175 υποψηφίους/ιες και θεωρείται πιθανό να κλείσει ο Συνδυασμός με 180 άτομα. 

Η κατάθεση των υποψηφιοτήτων θα γίνει την Πέμπτη και οπωσδήποτε κάποιες ώρες πριν την καταληκτική ώρα, ώστε να αντιμετωπισθούν τυχόν προβλήματα της τελευταίας στιγμής. 

Αρκετά πιο έγκαιρα θα κατατεθούν οι υποψηφιότητες από τα ‘’ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ’’ και τυχόν εκπλήξεις της τελευταίας στιγμής μπορούν να κατατεθούν με πρόσθετη συμπληρωματική κατάσταση. 

Έως αυτή την στιγμή οι υποψήφιοι/ιες με τον Συνδυασμό έχουν ξεπεράσει τους 127 και είναι πιθανόν να αγγίξουν τους 140. 

Την τελευταία ημέρα, δηλαδή την Πέμπτη θα ανακοινωθούν οι υποψηφιότητες Γαλούνη ενδεχομένως και του Απόστολου Πανταζή, που δεν έχει πει ακόμη το ΟΚ. 

Οσονούπω θα ανακοινωθεί και η υποψηφιότητά μου στο Γενικό Ψηφοδέλτιο Αστακού. 

Εν τω μεταξύ, ο Συνδυασμός του Δημάρχου θα πραγματοποιήσει συνάντηση, στον Αστακό, όλων των υποψηφίων την Τρίτη, όπου θα δοθεί η ευκαιρία στους υποψηφίους να γνωριστούν μεταξύ τους και να γίνουν κοινωνοί της πολιτικής, που η Παράταξη θα ακολουθήσει. 

Το Ερχόμενο Σάββατο , στις 9 το βράδυ θα γίνουν τα εγκαίνια του εκλογικού Κέντρου του Συνδυασμού στην Παραλία του Αστακού με ταυτόχρονη παρουσίαση των ψηφοδελτίων. 

Τα εγκαίνια του εκλογικού Κέντρου της Παράταξης Σάββα θα γίνουν το ερχόμενο Σάββατο, ή την Κυριακή, όπου θα ανακοινωθούν οι υποψήφιοι και οι υποψήφιες, ενώ θα παρουσιασθούν και τα βασικά σημεία του Προγράμματος διακυβέρνησης του Δήμου. Ολόκληρο το πρόγραμμα αναμένεται να δοθεί στη δημοσιότητα μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα. 

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................