Αλέξανδρος Σάββας : Καλωσορίζουμε στον συνδυασμό μας «ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ - ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ» την κα Τόντου Διονυσία του Ευαγγέλου (Ντενίς) από την Μπαμπίνη Ξηρομέρου.

 


Καλωσορίζω στο Συνδυασμό μας ‘’ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ-ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ ‘’ την κ.  Τόντου Διονυσία του Ευαγγέλου (Ντενίς) από την Μπαμπίνη Ξηρομέρου.  


Η Διονυσία είναι παντρεμένη με τον Γιώργο Βραχά του Βασιλείου με καταγωγή από τις Φυτείες. Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1988 και δραστηριοποιείται στον τομέα τουρισμού από το 2013.

Έχει ολοκληρώσει τη φοίτησή της στην επαγγελματική σχολή Αγρινίου ως Βοηθός Φαρμακοποιού.

Είναι απόφοιτη της δημόσιας σχολής ΙΕΚ Αγρινίου χρηματοοικονομικού τομέα – γραμματέας νομικών επαγγελμάτων . Ακόμα έχει παρακολουθήσει στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών προγράμματα εξ ΄αποστάσεως όπως επιχειρησιακή επικοινωνία & ξένη εμπορική αλληλογραφία , οικονομική κρίση & προοπτικές μιας επιχείρησης.

Γνωρίζει αγγλικά και γαλλικά.

Θέλω να ευχαριστήσω την Διονυσία για τη δύσκολη απόφαση της να είναι δίπλα μου και να στηρίξει τη γενναία απόφαση που πήραμε. Διονυσία μου, σου εύχομαι από καρδιάς να έχεις ένα τίμιο και ειλικρινή αγώνα Παίρνουμε την κατάσταση στα χέρια μας και σας καλούμε να πράξετε το ίδιο.

Σ΄ ευχαριστώ από καρδιάς.


Υποψήφιος Δήμαρχος Ξηρομέρου

Αλέξανδρος Σάββα
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................