Δυνατό το ψηφοδέλτιο Σάββα διεκδικεί με αξιώσεις το Δήμο-''ΤΑ ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ'' κερδίζουν την εμπιστοσύνη των Ξηρομεριτών , που αναζητούν λύση στα αδιέξοδα

 Γράφει -Σχολιάζει-Αποκαλύπτει

ο ΘΩΜΑΣ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ



Κινήσεις Ματ , τις τελευταίες ημέρες, από το Συνδυασμό ''Ξηρόμερο Νέα Μέρα-ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ'' , σε ότι αφορά την κατάρτιση των ψηφοδελτίων και τα πρόσωπα που τα πλαισιώνουν. Ο υποψήφιος Δήμαρχος τ. Πρόεδρος Εφετών Αλέξανδρος Σάββας με νηφαλιότητα, ψυχραιμία και μεθοδικές κινήσεις αλλά χωρίς τυμπανοκρουσίες προχωρά στην κατάρτιση ενός ψηφοδελτίου, αξιόπιστου που αιφνιδιάζει  θετικά τους Ξηρομερίτες.


 Ανακοίνωσε υποψηφιότητες που ενδυναμώνουν σημαντικά τον Συνδυασμό του και τον καθιστούν ''ακτύπητο'' , αφού πλεονεκτεί έναντι του ανταγωνιστικού Συνδυασμού  ''ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ'' του Δημάρχου κ. Τριανταφυλλάκη. Επιστήμονες με γνώσεις και επαγγελματική επάρκεια αποφάσισαν να συνταχθούν με τα ''ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ'' συνειδητοποιώντας ότι η νυν Δημοτική Αρχή ''έδωσε ότι  ήταν να δώσει'' και ότι η περαιτέρω παραμονή της στην διακυβέρνηση του Δήμου, μόνο αρνητικά αποτελέσματα μπορεί να επιφέρει. Η δυσαρέσκεια των πολιτών έχει κορυφωθεί από το γεγονός των  πρόχειρων,  απρογραμμάτιστων προεκλογικών  έργων της τελευταίας στιγμής, που σκοπό έχουν να παραπλανήσουν τους πολίτες και να υφαρπάσουν  την ψήφο τους. 

Στη Μαχαιρά για παράδειγμα είχε ανακοινωθεί επίσημα  από το Δήμο ότι θα γίνει ασφαλτόστρωση 350 μέτρων.  Κι όμως, μετά βίας στρώθηκαν περί τα 100 μέτρα.  Τα υπόλοιπα 250, τι έγιναν ; Ο εργολάβος πληρώθηκε για 350 μέτρα, ή για εκατό ;

 Επιτέλους, θα δοθούν ποτέ στη δημοσιότητα τα σχετικά παραστατικά, ή αποτελούν επτασφράγιστα μυστικά της Δημοτικής Αρχής και έχουν το προνόμιο να τα γνωρίζουν μόνον οι εργολάβοι και οι αρμόδιοι της Δημοτικής Αρχής , αλλά όχι οι πολίτες, ούτε καν η αντιπολίτευση ; 

Η διαφάνεια έχει πάει περίπατο ; Η γυναίκα του Καίσαρα, δεν αρκεί να είναι τιμία, αλλά και να φαίνεται.....

Οι απλοί, αλλά  υπεύθυνοι και έξω και πέρα από κάθε φανατισμό πολίτες δυσαρεστούνται από αυτή την πρακτική της Παράταξης του Δημάρχου αλλά και από τα ρουσφέτια και τα ταξίματα λαγών με πετραχήλια, σε πολίτες οικονομικά αδύναμους και ανέργους. 

Γίνεται μια πλήρη εκμετάλλευση τω πολιτών που προσπαθούν ''να πιαστούν από κάπου'' για να επιβιώσουν, πέφτοντας θύματα του εμπόριου ελπίδας.

Πολλοί πολίτες μιλούν για πολιτική Μαυρογιαλούρων, που εφαρμόζεται  τα τελευταία χρόνια στο Ξηρόμερο, το οποίο παραμένει καταδικασμένο στην οικονομική δυσπραγία , χωρίς  να φαίνεται φως στο απέραντο τούνελ.

Οι πολίτες αναζητούν τίμιες και καθαρές λύσεις, υπευθυνότητα , σοβαρότητα, αξιοπρέπεια και όχι τσαρλατανισμούς και  φρούδες ελπίδες.

Εν τω μεταξύ,  ''ΤΑ ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ'' προχωρούν με πολύ ικανοποιητικό ρυθμό στην ένταξη γυναικείων υποψηφιοτήτων και θεωρείται απολύτως βέβαιο ότι ο Συνδυασμός θα ξεπεράσει το όριο του 40%, που θέτει ο Νόμος σε ότι αφορά τη συμμετοχή ανδρών και γυναικών στα ψηφοδέλτια.

 Έτσι, αποδεικνύονται εντελώς αβάσιμες και αποτελούν  ευσεβείς πόθους του Συνδυασμού Τριανταφυλλάκη και των οπαδών του οι ''εκτιμήσεις'' ότι ο αντίπαλός του θα εγκαταλείψει την προσπάθεια, και -στη συνέχεια αφού η εκτίμηση αυτή δεν επιβεβαιώθηκε- ότι δεν θα καταφέρει να καταρτίσει ψηφοδέλτια, λόγω κυρίως του περιορισμού 40%-60%.

Οι Κασσάνδρες διαψεύσθηκαν οικτρά και τώρα πονοκεφαλιάζουν να ανακαλύψουν άλλα σαθρά και έωλα σενάρια , όχι για να πείσουν τους ψηφοφόρους- οι οποίοι πλέον δεν τους εμπιστεύονται- αλλά για να αυτο -ικανοποιηθούν ...με μια νέα φανταστική , αλλά απέχουσα από την πραγματικότητα, αρνητική εξέλιξη για τον Συνδυασμό Σάββα.

Ο κόσμος τους έχει πάρει χαμπάρι και όσο συνεχίζουν αυτό το βιολί, το τρένο θα το χάσουν οριστικά και αμετάκλητα.

Οι πολίτες δεν θέλουν σταρ του σινεμά και του f/b να τους κυβερνούν και να διαχειρίζονται την τύχη τους . Θέλουν ανθρώπους σοβαρούς , αξιόλογους, γνώστες των πραγμάτων και όχι ημιμαθείς, ήτοι επιφανειακούς γνώστες, τους λεγόμενους ''ξερόλες.''

Θυμίζω τις υποψηφιότητες που ανακοινώθηκαν τις τελευταίες ημέρες από τον Συνδυασμό Σάββα, όπως του κ. Μαργώνη Λάμπρου οικονομολόγου-Λογιστή, της κ Παπαδημητρίου Μάγδας  τεχνολόγου Γεωπόνου, της κ. Δημητρουλή Όλγας δικηγόρου παρ Αρείω Πάγω, και άλλων.

Οι πληροφορίες μας λένε ότι τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν και άλλες ενδιαφέρουσες υποψηφιότητες αλλά και κάποιες, που θα αλλάξουν τον ρου των πραγμάτων.

Μεταξύ αυτών  αναφέρεται το όνομα του κ. Πανταζή, ή της συζύγου του, ενώ δεν μπορεί να αποκλεισθεί η κάθοδος της  κ. Κουμανδράκη.

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................