ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΚΑΛΟ. Γράφει ο Παναγιώτης Η.Χολής

 


ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΚΑΛΟ.

"Η ανώτερη εξουσία βρίσκεται αναγκαστικά στα χέρια ενός ή μερικών ή και πολλών. Όταν όλοι αυτοί κατευθύνουν όλες τους τις προσπάθειες προς το γενικό καλό, τούτο το κράτος διοικείται καλά, αλλά όταν ο ένας, οι λίγοι ή οι πολλοί αποβλέπουν μόνο προς το δικό τους συμφέρον, πρέπει να περιμένουμε μια εξέλιξη προς το χειρότερο.".Αριστοτέλης (384 - 322)Αρχαίος έλληνας φιλόσοφος, από τα Στάγειρα της Χαλκιδικής

- Υιοθετώντας απόλυτα το ανωτέρω απόφθεγμα του μεγάλου Έλληνα φιλοσόφου, πορεύτηκα μέχρι σήμερα, ασχολούμενος με τα κοινά, στοχεύοντας μόνο το γενικό καλό και το κοινό συμφέρον.
Πάνω σε αυτή τη λογική και συμπεριφορά έθεσα υποψηφιότητα στις προσεχείς δημοτικές εκλογές, με την δημοτική παράταξη, που στη τετραετία που διοικεί το δήμο μας εξυπηρέτησε ακριβώς αυτόν τον στόχο, με εμφανή τα σημάδια βελτίωσης.
Έθεσα υποψηφιότητα για να βοηθήσω ακόμα περισσότερο στην εξυπηρέτηση του γενικού καλού και του κοινού συμφέροντος του τόπου μου, μέσα από το οποίο μπορεί να ευημερούν και οι πολίτες του.
...για να μην επανέλθουν λογικές και πρακτικές του παρελθόντος που εξυπηρετούσαν ακριβώς τον αντίθετο σκοπό. Το ατομικό συμφέρον.
Για το λόγο αυτό, όσοι συμπολίτες μου ασπάζονται τα λόγια του φιλοσόφου μας, θα ήμουν υπόχρεος αν με τιμούσαν με την ψήφο τους.

facebook.

Panos Cholis


Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................