Και τέταρτος Συνδυασμός στα Σκαριά ! Γράφει-Σχολιάζει-Αποκαλύπτει Ο ΘΩΜΑΣ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ

 


Και τέταρτος Συνδυασμός στα Σκαριά ! 

Οι ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ και ο Κασιδιάρης ‘’σφήνα΄΄ στους μόνιμους διεκδικητές του Δήμου Ξηρομέρου ; 

 

Γράφει-Σχολιάζει-Αποκαλύπτει 

Ο ΘΩΜΑΣ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ 

Μεγάλες είναι πλέον οι πιθανότητες να μπει στο παιχνίδι της διεκδίκησης του Δήμου Ξηρομέρου και τέταρτος Συνδυασμός, ο οποίος θα στηρίζεται από τους ‘’Σπαρτιάτες’’, που πλέον ‘’βρίσκονται‘’ υπό τον πλήρη έλεγχο του Ηλία Κασιδιάρη, μετά τις γνωστές εξελίξεις στο νεοσυσταθέν κόμμα, που αριθμεί 12 βουλευτές. 


Το άλλοτε ηγετικό στέλεχος της Χρυσής Αυγής, ενθαρρυμένο από τα ευνοϊκά εκλογικά αποτελέσματα του Ιουνίου, δείχνει αποφασισμένο και πιστεύει ότι μπορεί να διαδραματίσει ουσιαστικό ρόλο στα πολιτικά πράγματα του τόπου. 

 Για το λόγο αυτό ο ίδιος κατέρχεται ως υποψήφιος Δήμαρχος στον Πρώτο Δήμο της χώρας και επιδιώκει να κάνει έντονη την παρουσία του ‘’κόμματός’’ του στις Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές αρχικά, και εν συνεχεία στις Ευρωεκλογές, μετά από ένα σχεδόν χρόνο. Θέλει να εκμεταλλευτεί την συγκυρία της δυσαρέσκειας που υπάρχει για τα συστημικά κόμματα και να δώσει έντονο το παρόν με τη συμμετοχή στις δύο εκλογικές διαδικασίες. 

Στα πλαίσια αυτά -όπως αναφέρουν δημοσιογραφικές πληροφορίες-θα ‘’κατεβάσει’’ Συνδυασμούς στις Δημοτικές εκλογές και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας και κυρίως σε εκείνες, όπου η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ εξέλεγε Βουλευτές αλλά και σε όσες έχουν εκλεγεί οι 12 βουλευτές των ΣΠΑΡΤΙΑΤΩΝ καθότι θεωρεί ότι οι ψηφοφόροι ανήκουν στον ίδιο, που πατρονάρισε τους ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ μιας και στον Κασιδιάρη απαγορεύτηκε η κάθοδος στις εκλογές. 

Στην Αιτωλοακαρνανία έχοντας από τα μεγαλύτερα ποσοστά σε όλη τη χώρα και έχοντας εκλέξει με τους ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ βουλευτή τον κ. Βαλτογιάννη Διονύσιο, αποτελεί-κατά τον κ. Κασιδιάρη- την ιδανική περίπτωση για την κάθοδο Συνδυασμών του και το Ξηρόμερο ακόμα περισσότερο λόγω των επιρροών του πρώην Βουλευτή Κ. Μπαρμπαρούση. 

Ήδη, απ ότι πληροφορούμαστε, γίνονται κάποιες διεργασίες και το αργότερο μέχρι 15 Αυγούστου θα υπάρξουν ανακοινώσεις για τον Συνδυασμό και τους υποψηφίους, εάν όλα εξελιχθούν, όπως σχεδιάζονται. 

Η πιθανότητα να υπάρξει θετική κατάληξη στις προσπάθειες αυτές είναι μεγάλη, για τους λόγους που προαναφέρθηκαν αλλά και για τον λόγο ότι ένα μεγάλο ποσοστό ψηφοφόρων του Ξηρομέρου δεν τρέφουν  συμπάθεια, αλλά αντίθετα απέχθεια στα πρόσωπα και τους Συνδυασμούς, που διεκδικούν τον Δήμο. 

Να σημειωθεί ότι στην Αιτωλοακαρνανία, με βάση τα πρόσφατα εκλογικά αποτελέσματα, τα κόμματα από τα οποία θα αντλήσει ψηφοφόρους ο Συνδυασμός Κασιδιάρη, ήτοι οι ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ, η ΝΙΚΗ, και η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ, συγκέντρωσαν 12% . 

Το γεγονός αυτό ενθαρρύνει τους εν δυνάμει διεκδικητές του Δήμου, που φιλοδοξούν να πιάσουν ποσοστό ακόμα και 10% ! 

Το πόσο ρεαλιστικό είναι αυτό, είναι το ζητούμενο. 

Πάντως, εφόσον ευοδωθούν τα σχέδιά τους, θα έχουμε πλήρη ανατροπή  στα εκλογικά δεδομένα, αφού θα πρέπει να αποκλεισθεί η πιθανότητα εκλογής Δημάρχου από την πρώτη Κυριακή. 

Η δυνατότητα πλαισίωσης του Συνδυασμού είναι ιδιαίτερα εύκολη υπόθεση και αυτό φάνηκε και από τις εκλογές του Ιουνίου, που μέσα σε χρόνο ρεκόρ εμφανίσθηκαν υποψήφιοι και μάλιστα εξελέγη Βουλευτής, ‘’από το πουθενά’’ , άγνωστος μεταξύ αγνώστων, ο κ. Βαλτογιάννης. 

Ο Αύγουστος, όπως όλα δείχνουν θα είναι ο μήνας των ανατροπών, υποστηρίζουν κάποιοι ‘’ειδήμονες’’. Έχουν δίκιο ; Ξέρουν κάτι, που εμείς οι άλλοι δεν γνωρίζουμε ; Οψόμεθα... Κοντός ψαλμός αλληλούια... 

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................