Για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται πως ο αθλητισμός, μπορεί να αποτελέσει πηγή έμπνευσης, αλληλεγγύης και προσφοράς στον συνάνθρωπο.

 


Πηγή: 

Παλαίμαχοι Αγίου Κωνσταντίνου Αγρινίου

Μεγάλη ημέρα η χθεσινή. Για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται πως ο αθλητισμός, ο υγιής αθλητισμός, μπορεί να αποτελέσει πηγή έμπνευσης, αλληλεγγύης και προσφοράς στον συνάνθρωπο. Αγώνας προσφοράς, συνεύρεση παλαιμάχων ποδοσφαιριστών, που παλιότερα έδωσαν ομηρικές μάχες στα χωμάτινα τερέν του τοπικού αλλά και μεγαλύτερων κατηγοριών του ποδοσφαίρου. Προσφοράς στον μικρό Δημήτρη που μας χρειάζεται όλους στον δύσκολο αγώνα που εκείνος και η οικογένειά του δίνει, με την ελπίδα και τις ευχές όλων για γρήγορη ανάρρωση.


Η ανταπόκριση του κόσμου μεγάλη, η αποδοχή της πρόσκλησης που απηύθυνε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ Αγίου Κωνσταντίνου κος Κώστας Μασαλής προς τους παλαίμαχους του Παναιτωλικού, του Ομήρου Νεοχωρίου και του Κεραυνού Γαβαλούς άμεση.

Συγχαρητήρια σε όλους τους εμπνευστές της πρωτοβουλίας αυτής, στον Ιατρό κο Κουβαρά που είναι και ο συνδετικός κρίκος με την οικογένεια, στους Προέδρους και τους ποδοσφαιριστές των ομάδων.












Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................