ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗΣ-Με την νέα πρόταση του Δήμου Ξηρομέρου στο Ταμείο Ανάκαμψης στόχος είναι η βελτίωση όλων των αντλιοστασίων και γεωτρήσεων .

 

ΠΗΓΗ:facebook Δημάρχου Ξηρομέρου

 Γιάννη Τριανταφυλλάκη

Με την νέα πρόταση του Δήμου Ξηρομέρου στο Ταμείο Ανάκαμψης στόχος είναι η βελτίωση όλων των αντλιοστασίων και γεωτρήσεων τόσο από πλεύρας λειτουργίας ,αλλά και ενεργειακής αναβάθμισης.


Επίσης ,μελετήσαμε την προμήθεια και εγκατάσταση συστήματος ελέγχου διαρροών και λειτουργικών παραμέτρων (πχ ποιότητας νερού) συμπληρωματικά της πρότασης που έχει εγκριθεί στο Πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης ,καθώς και ψηφιακούς μετρητές .
Παραλαβή από την Ο.Ε. μελέτης προϋπολογισμού 6.559.562,80 €, για υποβολή άλλης μίας μεγάλης πρότασης του Δήμου Ξηρομέρου στο Ταμείο Ανάκαμψης.
Με απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής, που αναρτήθηκε στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ στις 30 Σεπτεμβρίου και την εντοπίσαμε, έγινε παραλαβή της μελέτης που αφορά τη πράξη με τίτλο: «Προμήθεια, εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία συστήματος ελέγχου διαρροών (τηλεέλεγχος - τηλεχειρισμός), παρακολούθησης και αυτομάτου ελέγχου υδραυλικών και λειτουργικών παραμέτρων κεντρικού συστήματος τροφοδοσίας δικτύου ύδρευσης του Δήμου Ξηρομέρου».
Στόχος, η υποβολή πρότασης χρηματοδότησης από τον Δήμο Ξηρομέρου, στα πλαίσια της Πρόσκλησης ΤΑ-01 του Ταμείου Ανάκαμψης Πυλώνας Ανάκαμψης 1 «Πράσινη Μετάβαση» Άξονας Προτεραιότητας 1.4 «Αειφόρος χρήση των πόρων, ανθεκτικότητα στην κλιματική αλλαγή και διατήρηση της βιοποικιλότητας», του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.
Η πρόταση του Δήμου Ξηρομέρου αφορά τέσσερις τομείς:
Α. Υποδομές παροχής νερού.
B. Τηλεμετρία - έργα τηλεχειρισμού για τον εντοπισμό διαρροών σε δίκτυο ύδρευσης.
Γ. Ψηφιακοί μετρητές νερού.
Δ. Εγκαταστάσεις αφαλάτωσης.
Ο προϋπολογισμός της πρότασης είναι 6.559.562,80 €, ο οποίος κατανέμεται στις τρεις Δ.Ε. ως εξής:
Δ.Ε. Αστακού: 4.277.404,80 €.
Δ.Ε. Αλυζίας: 1.132.132,40 €.
Δ.Ε. Φυτειών: 1.150.025,60 €.





Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................